Следва

Мини галети със сладък лук

Земя или въздух? Огън или вода? Открийте своя водещ елемент сред живописната природа на Банско през есента

Всеизвестен факт е, че 4-те основни елемента са в основата на всичко, което съществува в природата. Затова хармонията и здравето на духа и тялото са зависими от...

All About Life преди 7 години

Всеизвестен факт е, че 4-те основни елемента са в основата на всичко, което съществува в природата. Затова хармонията и здравето на духа и тялото са зависими от състоянието на елементите в живота ни и, за да ги овладеем, трябва първо да ги разберем.

Огън – символ на живота на душата
Зодии: Овен – действа, Лъв – води и Стрелец – опознава

Хората, в които доминира елементът огън, са импулсивни, открити и самоуверени и с добро сърце. Започват всичко с ентусиазъм и дори с леко идеалистично настроение. В любовта са изключително страстни и великодушни. Недостатъкът им е, че са нетърпеливи и егоистични и така нараняват близките си хора.

Земя – перфекционисти
Зодии: Телец – обмисля, Дева – анализира и Козирог – прави планове.

Хората, в които доминира елементът земя, са многолики, самоуверени, с твърди убеждения, и перфекционисти=. Те са здраво стъпили в реалността. Имат малко, но верни приятели. Недостатъкът им е, че лесно се гневят, а са и инати. Липсва им въображение.

Вода – загадъчни и задълбочени
Зодии: Рак – грижи се, Скорпион – гледа само напред и Риби –хамелеони

Хората, в които доминира елементът вода, са тайнствени, искрени, предани приятели, мъдри и разумни. Много емоционални, но и много спокойни пред околните. Имат силна интуиция, в която се вслушват. Често се занимават с изкуство. Недостатъкът им е, че са твърдоглави и злопаметни, липсва им стабилност. Имат склонност към тъга.

Въздух – творчески и енергични

Зодии:Близнаци – любопитни, Везни – работят в екип и Водолей – най-добрите съветници

Хората, в които доминира елементът въздух, са мислители, много социални, обичат дългите разговори и винаги са готови за ново познанство и ново приятелство. Недостатъкът им е, че лесно се отегчават и рядко показват емоциите си.

Земя или въздух? Огън или вода? Кой е вашият водещ елемент? Открийте го сред живописната природа на Банско през есента.

Подарете си релакс на тялото и ума, съберете последните слънчеви лъчи, поглезете се и се насладете на всички блага, които предлага природата през есента. Какво по-подходящо място за всичко това от Банско.

Насладете се на дългия уикенд от 22 до 25 септември със специалния пакет Четири Елемента от Премиер Лъкшъри Маунтин Ризорт, посветен на 4-теелемента– земя, въздух, огън и вода. Опитайте всички блага, които Банско може да ви предложи през есента.

Изберете само продължителността – за 4 (21-25.09) или 3 (22-25.09) нощувки, а останалото оставете в ръцете на професионалистите от хотел Премиер, които ще се погрижат и за най-малкия детайл, за да получите наистина незабравима ваканция.

Всички подробности за пакета можете да видите на premiermountainresort.com.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.