Следва

Мишел Обама като истинска fashion victim

Lancel! Чантата на твоя живот

В днешно време чантата има различна функция от тази, която е имала някога. Преди е била необходимост, докато...

Fashion преди 14 години

В днешно време чантата има различна функция от тази, която е имала някога. Преди е била необходимост, докато днес тя е символ на класа, перфекционизъм, стил и вкус. Днес чантата няма функцията да бъде просто средство за пренасяне на нужни неща. Тя побира живота ти, трупа спомени, спасява те в трудни моменти. Затова твоята чанта трябва да бъде специална.

Преди време френска актриса, която си спомнила за мотив от филма "Камил Клодел", си мечтаела за перфектната чанта, която да бъде с нея в най-хубавите моменти. „Цяло едно скрито приключение ще се открие, ако чантата ненадейно падне и съдържанието й се изсипе” – казва актрисата Изабел Аджани. И е права. Защото поговорката гласи – „Погледни какво една жена носи в чантата си, и ще разбереш най-големите й тайни”.

Ето затова мечтаната чанта от Lancel има специални разделения за съкровените женски моменти, за грима, портфейла, за очилата, за скъпите писма, които те карат да се усмихваш със сълза на очите.



В работилниците на Lancel повече от 130 години изкусни майстори в обработването на кожени изделия препредават своите умения и сръчност, използвайки повече от 80 различни видове кожи, подбрани с грижа и изработени отново в ателиетата на френската марка - крокодил, питон, тапир, кожа от тюлен, кожа от акула, щраусова, различни видове змиорки, орилаг, телешка и агнешка кожи...

Отражението на уникалната пропорция, съчетано с новата практичност, може да се открие във вечната Bucket Bag или в революционния куфар „Kangaroo”. Те винаги са били отличителният белег на компанията Lancel още от самото й създаване. Днес продължават да увековечават вечните модели на Lancel.

"Всичко се намира в чантата... тъй както тършувам из мислите си в търсене на телефона, дневника, молива, парфюма или червилото ми... както пръстите ми се добират до тайните кътчета и пролуки на това мое лично пространство... всичко е в чантата… за удоволствието от милувката на нежното кадифе, омекотена допълнително от докосването на кожа...  всичко е в чантата...  удобно гнезденце за съкровището на свраката от пискюлчета и бижута..."

Думите на Изабела Аджани за това колко е важна чантата за истинската дама сигурно напомнят точно на твоите мисли, когато пълзиш по препълненото й дъно...

Дамската чанта има история, често и много малки, тайни истории, всяка със своя собствен отпечатък. Всяка една чанта от колекцията на Lancel е приключение, скрито в елегантна външност, мантия от зърнеста кожа.

Икони от минало и настояще – посланици на марката: от Арлети до Изабела Аджани - всяка епоха Lancel открива модерни, независими, освободени и дръзки жени, които символизират образа на Lancel.
Точно като теб, нали ?!

Чантите от марката Lancel в София ще намериш в магазин Kult shoes, в ЦУМ, oт novea-bg.com

More Fashion