Следва

Fashion Battle: Унисекс очилата или всяка жаба да си знае гьола?!

Dare U: Поглед панделка!

Не можем да си представим живот без Instagram. Просто седейки на дивана си, може да се озовеш на VIP партито на някоя звезда, да се „повозиш” на яхтата на P. Diddy, да станеш експерт в грим техниките...

Beauty News преди 7 години

Не можем да си представим живот без Instagram. Просто седейки на дивана, може да се озовеш на VIP партито на някоя звезда, да се „повозиш” на яхтата на P. Diddy, да станеш експерт в грим техниките и да си в ритъма на най-новите тенденции. Затова го обичаме!

С толкова много креативно мислещи хора в Instagram не е изненадващо, че новите идеи струят отвсякъде (а ние не можем да бъдем по-щастливи от този факт!).

Представяме ти най-новия бюти тренд в грима, който буквално взриви мрежата: очна линия с панделка (ribbon eyeliner)! За тези от нас, които трудно съумяват да направят симетрично дори нормална очна линия, този нов тренд е абсолютно табу.

Въпреки това сме склонни да пробваме, дори шансът да постигнем този УАУ ефект да е минимален.

Можеш да направиш своята „панделка” в какъвто цвят пожелаеш. Основата е класическа очна линия, а върху нея трябва да очертаеш „къдрави” чертички в съответния цвят, така че да създадеш илюзията, че върху черната очна линия е завъртяна панделка.

Резултатът е наистина уникален, стига да ти стиска да опиташ нещо ново и толкова щуро!

Анкета

Dare U: Поглед панделка!

 Стиска ли ти още утре да пробваш бюто тенденцията ribbon eyeliner?

More Beauty News