Следва

NYFW Пролет/Лято 2017: Marc Jacobs

Emmy Awards 2016: Кой какво облече

68-мото връчване на наградите Еми се състоя снощи, а любопитните подробности около церемонията не са една или две...

All fashion преди 7 години

68-мото връчване на наградите Еми се състоя снощи, а любопитните подробности около церемонията не са една или две. Разбира се, редно е да започнем с "Игра на тронове", който за поредна година печели цели 12 статуетки и поставя рекорд със своите общо 38 награди от началото на съществуването си.

Сериите Transparent например взеха 2 статуетки в комедийната категория - една за режисура и една за главния актьор Джефри Тембър, който използва речта си, за да призове за повече транссексуални актьори в телевизията.

Втората част от церемонията пък бе посветена на лимитираните до един сезон серии, от които The People v. O.J. Simpson: An American Crime Story взе пет награди, включително и три за актьорите.

Освен на победителите, по традиция, обръщаме внимание и на дефилиращите по червения килим артисти и по-скоро, на техния аутфит избор. Сред морето от познати и не чак дотам познати лица, има както и забележителни визии, които карат кожата да настръхне, така и доста посредствени и леко скучни такива.

Всички звездни присъствия, в галерията горе>>

More All fashion