Следва

Добре дошъл в България, Armani Exchange!

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата! Работно кратка, но ударна

Екстравагантната певица никога не е изпитвала срамежливост относно външния си вид, а напротив - налага визията си все повече и повече...

All fashion преди 7 години

Амбър Роуз и Лизи Кънди неподходящо облечени.... отново!

Екстравагантната певица никога не е изпитвала срамежливост относно външния си вид, а напротив - налага визията си все повече и повече. Не за първи път попада в седмичните ни гафове, но когато я видим няма как да я подминем, просто няма как. Как я виждаме този път?

Рано, рано в понеделник всеки има нужда от освежителна напитка. В кратка пауза за кафе може би, виждаме Амбър да се качва в симпатично розовия си джип, облечена с мега широки панталони с висока талия и къс плетен топ, показващ едър бюст. Напълно подходящо за улиците на Лос Анджелис и за ... Амбър Роуз!

Амбър Роуз

Амбър Роуз

След като започна седмицата на модата Лондон, бързо се появиха първите кандидати за гафове. Случайно попаднахме на английската телевизионна и радиоводеща звезда Лизи Кънди. Освен, че вниманието ни бе тотално привлечено от мрежестото нещо, с което бе облечена и прилепналия кожен клин, разбрахме, че водещата се изявява и като моден съветник, което още повече ни озадачава... и се питаме ЗАЩО?

Лизи Кънди

Лизи Кънди /вляво/

Sofia Fashion Week

За Sofia fashion week сме чували неведнъж, че е най-мащабното модно събитие в България... Ние, разбира се, сме на напълно противоположно мнение, но това не променя факта, че "модните" бг опити продължават да се случват.
В рамките на 12-16 септември, отново в хотел Маринела, се събраха най-различни wannabe дизайнери, предимно ориентирани в чалга естетиката. Не искаме да подценяваме добрите опити обаче, защото такива несъмнено имаше, пример са студентите от НБУ и НХА, но, останалото бе катастрофа.

Част от представените брандове, включват имена като Valeria Carlo, Paloma Fashion, Иванка Христова, Star-dust, Donka Boeva Show, а за останалото, ще замълчим, коментарите оставяме на вас...

Недоразумения на Emmy Awards 2016

На събитие като връчване на наградите Еми, лошите визии на знаменитостите са повече от очаквани. След като вчера разгледахме подробно аутфит изборите на присъстващите, днес е време да направим отделна класация, посветена изцяло на катастрофалните случаи, при които дори и роклята Marchesa изглежда евтино и ненамясто...

Да видим!


Анна Клъмски


Сара Хайланд


Алиа Шаукат


Хайди Клум


Габи Хофман


Вайола Дейвис

Топ 5 модни прегрешения на мъжете тази седмица

Дали защото усетът за стил е рядко срещано качество у мъжете, или пък просто стилистите обичат да развихрят въображението си на воля, факт е, че тази седмица имаме много „съгрешили” от мъжки пол… и не им го простихме!

Камерън Далас и вече „прочутата” му вратовръзка
22-годишната интернет звезда, Камерън Далас, стана популярен за нула време в мрежите заради забавните си клипчета във Vine платформата. От тогава непрестанно се появява на звездни събития, в тон с официалната обстановка. Тази седмица обаче коментарите по негов адрес не бяха относно интернет изявите му, ами заради ужасния моден избор, който той направи за шоуто на Hugo Boss Spring 2017.
Костюмът на Камерън беше на ниво, но в съчетание с ужасната твърде къса вратовръзка, на всичкото отгоре завързана не както трябва, целият ансамбъл отиде по дяволите.

Питър Сарсгард и ежедневното му облекло…на бляскаво спортно събитие
Разбираме, все още е горещо, а костюмът ти гарантира бавно сваряване пред камерите. Но е абсолютно модно престъпление да носиш и потник, и къси шорти едновременно на Червения килим на важно събитие. Съжаляваме, Питър, но този моден гаф няма оправдание!

Джъстин Тимбърлейк и проблеми с вратовръзката част „втора”
За разлика от Камерън Далас, Джъстин Тимбърлейк е успял да завърже вратовръзката си както трябва. Уви, тези шарени тонове, в комбинация с изчистен костюм, води просто до този неприятен резултат.

Джонатан Фернандес
Тук имаме класически случай на твърде много неща, струпани в един аутфит. Първо – яркочервеният цвят на костюма, второ – съчетанието му с бели очила и тази риза със син акцент.
Очевидно Джонатан обича модата и му харесва да експериментира. Просто трябва да внимава, защото всичко прекалено, не е приятно за окото.

Джейсън Момоа, облечен в какво?!
Не знаем как да опишем ансамбъла на Момоа, който буквално е „сглобен” от какви ли не елементи: елек, облечен на голо, под който е напъхана вратовръзката му. Може би, ако беше сложил просто риза или тениска върху този панталон, нямаше визията му да бъде толкова лоша.

Лейди Гага без задръжки из нощен Ню Йорк

Макар да очакваме всичко от нея, след последното излизане на Гага из улиците на града, който не спи, отново останахме с увиснали усти и широко отворени очи.

Тя не скри нито бельото си, нито гърдите си, дори с радост позира пред камерите.
Колкото и да симпатизираме на певицата, не можем да одобрим тази твърде разголена рокля, лишена от какъвто и да е вкус.

More All fashion