Следва

We love: Кара Делевин за Puma

Добре дошъл в България, Armani Exchange!

Повече от развълнувани сме да ви съобщим, че Armani Exchange продължава своята световна експанзия на модния пазар с откриването на първия си магазин в България

All fashion преди 7 години

Вълнуваме се! Много! В търсене на красивото, вечното - с елемент на актуалност и непринуденост, всеки ден се докосваме до световните тенденции и модни брандове, които ги създават! И затова сме повече от развълнувани да ви съобщим, че Armani Exchange продължава своята световна експанзия на модния пазар с откриването на първия си магазин в България в Paradise Center. 

С откриването си в България, A|X Armani Exchange създава среда, която отразява емблематичния стил и дизайн на марката. Магазинът в Paradise Center е на площ от 270 квадратни метра, разположен на първия етаж, изцяло решен в новата концепция на A|X Armani Exchange, която черпи вдъхновение от естетиката на съвременните промишлени сгради, със силни материалистични акценти в дизайна. Груба стомана, необработено дърво и здрав бетон пресъздават индустриалната среда на един млад и динамичен Ню Йорк.

Unban интериорът е подчертан с изненадващи текстури като груби дървени греди, бетонни стени и цвят на ръжда върху металните повърхности. Входната врата е рамкирана от здрави стоманени плоскости. Метални профили, индустриални подпори и бетонни стени създават изключително силно въздействие върху посетителите, като вниманието е насочено към централно позиционираните елементи във формата на буквите А и X – логото на марката. Пространството е обградено от стъклени витрини, което позволява светлината да влиза и да осветява целия интериор. Новият магазин ще предлага дамски и мъжки колекции, както и аксесоари.

Armani Exchange е световно известна модна марка, която предлага младежки линии колекции, в дързък стил с типичен италиански чар. Колекциите от дрехи, обувки и аксесоари на Armani Exchange се предлагат в повече от 200 магазина по целия свят, a от есента на 2016 г., те вече са достъпни и в България.

Armani Exchange въплъщава модния дух на новото поколение - интересен дизайн, постоянни модни иновации, практичност и идеално съотношение цена-качество. Навлизането на Armani Exchange на българския пазар ще стартира с атрактивни, ежедневни и спортни облекла, с акцент върху връхните дрехи в различни модни комбинации, които със сигурност ще запленят дори и най-взискателните фенове на модата.



Последвайте Armani Exchange в Facebook  и Instagram за да сте винаги up to date с най-новото от бранда.

More All fashion