Следва

Питай ме, питай ме. Идеалният продукт за моята млада кожа

Красива разходка в Beauty Code

По последни проучвания, жените, които държат на себе си и искат да изглеждат наистина добре, посещават два пъти седмично....

Beauty News преди 14 години

Има неща, които така или иначе правиш за себе си - козметика, фризьор, маникюр, масаж... По-съществен се оказва моментът, в който трябва да подбереш минимум 4 локации за предвидените грижи. Места, където да си починеш, да се отпуснеш в приятелска обстановка и най-важното, да се довериш на професионални ръце. Всички тези условия, на пръв поглед лесно осъществими, се превръщат в трудна комбинация.

От една страна - да намериш салон за красота, където да изпълниш заплануваните процедури на едно място, и от друга страна, те да се случат без риск и съмнение в дадените професионалисти. Именно този ежемесечен ангажимент към тялото, косата, кожата и маникюра ни, е повод да потърсим адекватно решение за нуждите си.



Защото недостатъкът на тази програма със записването и организиране на часове в поне 3 салона за красота е в  губенето на време, риск от развалянето на маникюра докато тичаш за фризьор и пр.

За наш късмет попадаме в един приказен свят, от който не излизаш преди да си изпълнил всички поставени цели. Потапяш се в магията на красотата и оставяш всичко в едни сигурни ръце – професионалните.



Е, ще споделим и с теб – само преди месец Beauty Code отвори вратите си, за да осигури качествено обслужване на клиентите си, ведра обстановка и пълен пакет процедури за красота – професионално фризьорство, маникюр, козметични процедури, масажи и аромотерапия.

За работещите дами, които се грижат за себе си, но няма време да ходят по различни салони, за жените, които си подаряват красота, за тези, които търсят релакс и почивка, за теб, ако си практична дама и искаш да изглеждаш добре.

Beauty Code
разчита за своя успех освен на екипа от професионалисти, а и на качествените продукти, с които работи, на приятелска атмосфера и задоволяване на нуждите на всяка жена. За да се чувства добре всеки клиент, е поласкан с по-специално отношение и атрактивни промоции.

Когато не ти е достатъчен масажът на любимия човек и просто искаш професионален такъв, Hair and Body Studio Beauty Code ще замести достойно половинката ти с класически масаж.

Освен това антицелулитните програми са начин да станеш още по-неустоима през лятото.

PSP са 4 вида апаратни терапии: антицелулит, отслабване, стягане и оформяне, и премахване на белези и стрии, които не бива да пропускаме особено предвид задаващите се топли дни.

За безпределното удоволствие от аромати, от допира със сладки и любими продукти, но този път по малко по-различен начин, се отдаваш на вълшебството на меда и шоколада.



Масажът с мед помага за измъкването на токсини от тялото и за премахване на целулит. Свързваме го с Тибет, с връзката между съзнанието и здравето и древната история и традиции, познати над 1000 години. И много красота!

Нашата разходка продължава от процедура на процедура, от глава до пети, от Индия до приземяването в родната реалност. И не искаш да има край…

За твоята разходка в този красив свят, Hair and Body Studio Beauty Code се намира на ул. 22 Септември 5 и отговаря на тел. 0888 366 450

More from View Sofia

More Beauty News