Следва

Неделни приключения за деца в Grand Hotel Sofia

12 приключенски дестинации, които ще ви оставят без дъх

Светът днес е по-достъпен отвсякога. От Великата китайска стена, до островите Галапагос, от върховете на Хималаите, до Карибско море… 

преди 7 години

Светът днес е по-достъпен отвсякога. От Великата китайска стена до островите Галапагос, от върховете на Хималаите до Карибско море… Това, което е било „в краката” на изследователите преди много години, сега е достъпно за всеки един от нас. Най-иконичните дестинации разбира се винаги ще доминират пред по-малко популярните места. Но от най-голямо значение е самото пътешествие и преживяванията, които го съпътстват – тези две предпоставки могат да превърнат една обикновена почивка в живото-променящо приключение. Независимо дали се възползвате от разходките с лодка около бреговете на Тайланд, яздите кон по върховете на Андите, карате ски в Исландия, прекосявате Сибир с мотор или препускате с шейни из дивите полета на Финландия, дърпани от хъски впряг, подобни преживявания определено ще осигурят спомени, които ще останат в съзнанието ви за цял живот.

Независимо дали сте с любимия човек, семейството, група приятели или сами и независимо от възрастта, тези 11 приключения са подходящи за всеки. Някои са по-леки, други пък са по-предизвикателни, но всички те биха оставили незабравима следа в съзнанието ви.

More