Следва

Горчиво! Райън Гослинг и Ева Мендес вдигнали тайна сватба

Всички факти и неизвестни около развода на Брад Пит и Анджелина

Официално е! Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит, в която посочва, че двамата имат класическите "непреодолими различия"...

Други преди 7 години

Официално е! Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит, в която посочва, че двамата имат класическите "непреодолими различия".

След 12 години съвместно съжителство, последите 2 от които бяха женени, една от най-обичаните двойки на Холивуд вече е история. Ето защо, след като позабърсвахме сълзите, събрахме на едно място всички факти и неизвестни около една от най-драматичните раздели за 2016 г.

Какво пише в бракоразводните документи?

 

Американската преса не спи. Но освен това тя разпространи и копие от документите, които мис Джоли-Пит е подала в съда. В тях тя посочва, че желае пълно попечителство над 6-те им деца и че няма никакви финансови претенции за издръжка. Анджелина ще бъде представлявана в съдебната зала от бракоразводния адвокат Лаура Васер, която е била защитник на правата на Раян Рейнолдс, Аштън Къчър, Дженифър Гарнър и Джони Деп.

Има ли официално изявление от двете страни до момента?

Да, има! Първо чухме говорителя на Джоли да обявява, че информацията около развода им е достоверна и двамата действително са предприели тази крачка. По-късно и самият Брад Пит се обърна с молба към широката общественост да проявят повече такт и разбиране и да не пресират допълнително ситуацията... заради децата им! "Това, което желаем най-силно, е децата ни да бъдат спокойни и щастливи. Затова моля пресата да им даде нужното пространство и време да приемат промяна, която настъпва", бе призивът на актьора.

Какви са причините, довели до раздялата?

Според хроникьорите отвъд Океана, Анджелина не одобрявала възпитателните методи на Пит и двамата често стигали до конфликти по темата. Говори се, че Пит имал проблеми и с алкохола, марихуаната и гнева...

Има ли любовен триъгълник?

Първи TMZ обявиха раздялата на Пит и Джоли и отново лайфстайл сайтът посочи, че основна причина за това била френската актриса Марион Котияр. Според запознати двамата актьори се сближили опасно по време на снимките на съвместния им проект Allied, в Лондон. Deja vu за Mr and Mrs Smith!

Къде ще живеят децата?

Между снимките и хуманитарната им активност, двойката не веднъж е заявявала, че води номадски начин на живот. А с тях, естествено, постоянно сменят географското си положение и децата им. Именно желанието да се установи на едно място и да води по-спокоен живот вероятно е провокирало Анджи да пожелае пълното попечителство над 6-те деца. "Не искам начинът им на живот да зависи от нашите ангажименти. Затова трябва да се правят компромиси и те трябва да са за сметка на родителите, не обратното", категорична наскоро бе Джоли.

Какво прави Дженифър Анистън сега?

Малко след като светът научи, че приказката между Брад Пит и Анджелина Джоли приключи, социалната мрежа гръмна с комични gif-чета, на които бившата съпруга на актьора изглежда видимо доволна от развоя на събитията. Истината е, че до момента Дженифър не е дала официален коментар по темата. След драматичната раздяла на Джен и Пит преди години, Анистън показа сила на характера и класа, и не обели лоша дума за бивишия си. Ето защо, навярно, Дженифър ще окаже нужната подкрепа на Пит, ако той има нужда от нея, разбира се. Е, едва ли ще направила същото и за Джоли...

 

 

More Други