Следва

Най-накрая! Кейт Мос основа собствена агенция за таланти

#Ladylike - есенна ода за женствеността от H&M

Есента на 2016-та за H&M е сезон, посветен на жените...

All fashion преди 7 години

Есента на 2016-та за H&M е сезон, посветен на жените. Празнични, разнообразни и с подчертана индивидуалност, всяка една от нас ще има шанса с изборите си от шведската марка - да подчертае стила, да избегне унифицирането, да се заиграе с модния си образ. Видеото към рекламната кампания, режисирано от Густав Йохансон, илюстрира по най-добрия начин позицията на H&M по отношение на дефиницията за жена – начинът, по който жените се обличаме и мислим, положението ни в обществото и действията ни. Колекцията, заснета в кампанията, вече е налична в магазините на H&M, както и онлайн, от 22 септември.

За да покажат нагледно идеята зад #Ladyike, във видеото, като посланици на марката, се появяват легендарната актриса и модел Лорън Хътън, транс активистът и модел Хари Неф, боксьорът Фатима Пинто, Пъм Лефебюр – CEO при Design Army, и не на последно място, като част от дуото Lion Babe и дъщеря на Ванеса Уилиамс, Джилиан Харви. Lion Babe са групата, която стои и зад саундтрака на видеото – римейк на класиката на Пол Анка „She’s a lady”.

Колекцията е базирана на лежерната романтика на 70-те, която посипва с приятно позлатен прах женственото послание на кампанията. Силуетите са стриктни и допълнени от най-важното за сезона – спортните препратки. Цветовете варират в неутралната гама, оставяйки силуетът да говори на първо място, а флоралният принт е отличителната черта на колекцията.

Видео към кампанията 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.