Следва

Шест представления в Народния театър "Иван Вазов" през почивните дни

Руши с ексклузивен концерт на 10 ноември на ТЕРМИНАЛ 1!

За първи път от близо пет години българската публика ще има ексклузивната възможност да види отново РУШИ на живо на музикалната сцена...

People of art преди 7 години

За първи път от близо пет години българската публика ще има ексклузивната възможност да види отново РУШИ на живо на музикалната сцена. Дататата е 10 ноември, мястото е Терминал 1 (ул. Ангел Кънчев 1), а броят на билетите, пуснати в продажба, е силно ограничен. Специалното събитие е предвидено да се случи еднократно и е акцент в есенно-зимната програма на софийския клуб. Съвсем скоро се очаква информация и за лайв бандата, с която популярният автор и изпълнител ще излезе на сцената, както и за съпорт-акта.

През 2001 г. Руши дебютира с парчето „Всичко се връща“. Следват 4 албума, над 10 сингъла с видеоклипове, награди. Активно се занимава с поп музика през следващите 7 години. Някои от най-известните му хит сингли са още „Il Ritmo Del Mio Cuore“, „Ти беше“ и „Хотел**“.

След пoследния си, по-алтернативен албум, „Post Sleep“ (2008), работи повече като актьор и режисьор. Завършва магистърска програма за късометражно кино в Ню Йорк, снима реклами, видеоклипове за други артисти, избират го за главна роля в игралния филм „Цвета на хамелеона“. За ролята си на маниакалния псевдо-шпионин Батко Стаменов през 2013-а година Руши получава награда за „Най-добър актьор от Българската филмова академия“.

Следва покана за главна роля и в новия проект на режисьора Петър Попзлатев „Разруха“, който предстои да излезе на екран. А в момента снима главна роля в нов филм – „Снимка с Юки“ на режисьора Лъчезар Аврамов.

През цялото време не спира да работи и като автор на музикални проекти за други изпълнители.

Билетите за концерта на 10 ноември в Терминал 1 вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg - на цени от 15лв. на предварителна продажба и 20лв. на самата дата и на място. Каси – щандовете на EVENTIM на ул. "6-ти септември" и в The Mall, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. С оглед на очаквания висок интерес, организаторите препоръчват възможно най-ранното закупуване на билети!

Страница на събитието във Фейсбук
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра