Няма втори шанс за Брад

Брад Пит все още е влюбен в Анджелина и не желае да приеме, че с брака им е свършено...

Неочаквано за всички, като гръм от ясно небе, ни дойде новината за най-обсъжданата раздяла на годината! Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит, в която посочва, че двамата имат класическите "непреодолими различия". А допреди два месеца двамата изглеждаха по-влюбени отвсякога! Миналата седмица ние не просто ви съобщихме новината, която разтресе всички медии, ами разгледахме събитието под една малко по-различна призма.

Западните медии разкриват, че Брад Пит все още е влюбен в Анджелина и не желае да приеме, че с брака им е свършено. Източници на Dailymail разкриват, че актьорът не е на себе си и в момента е в емоционална криза, защото въпреки заплахите с развод, той не е вярвал, че Анджи наистина ще прибегне към тази крачка.

От Dailymail разкриват още една интересна подробност около развода на годината – веднага след като е депозирала молбата си в съда, 41-годишната актриса е блокирала телефонния номер на отчуждения си съпруг и упорито игнорира всеки негов опит за контакт с нея. Колкото и да не ни се иска, очевидно връщане назад няма!

Оказва се също така, че макар и да е подала молба за развод в понеделник, Анджелина е взела решението да се раздели с половинката си по-рано, защото още на 19 септември, тайно от Брад, е наела нова къща, в която да живее с децата си.

Миналата седмица споделихме с вас и 45-те носталгични кадъра, заради които не можем така лесно да прежалим звездната двойка.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.