Следва

Звезден Instagram на седмицата: Никол Ричи, Синди Крауфорд, Адриана Лима и още...

Няма втори шанс за Брад

Брад Пит все още е влюбен в Анджелина и не желае да приеме, че с брака им е свършено...

People of art преди 7 години

Неочаквано за всички, като гръм от ясно небе, ни дойде новината за най-обсъжданата раздяла на годината! Анджелина Джоли подаде молба за развод с Брад Пит, в която посочва, че двамата имат класическите "непреодолими различия". А допреди два месеца двамата изглеждаха по-влюбени отвсякога! Миналата седмица ние не просто ви съобщихме новината, която разтресе всички медии, ами разгледахме събитието под една малко по-различна призма.

Западните медии разкриват, че Брад Пит все още е влюбен в Анджелина и не желае да приеме, че с брака им е свършено. Източници на Dailymail разкриват, че актьорът не е на себе си и в момента е в емоционална криза, защото въпреки заплахите с развод, той не е вярвал, че Анджи наистина ще прибегне към тази крачка.

От Dailymail разкриват още една интересна подробност около развода на годината – веднага след като е депозирала молбата си в съда, 41-годишната актриса е блокирала телефонния номер на отчуждения си съпруг и упорито игнорира всеки негов опит за контакт с нея. Колкото и да не ни се иска, очевидно връщане назад няма!

Оказва се също така, че макар и да е подала молба за развод в понеделник, Анджелина е взела решението да се раздели с половинката си по-рано, защото още на 19 септември, тайно от Брад, е наела нова къща, в която да живее с децата си.

Миналата седмица споделихме с вас и 45-те носталгични кадъра, заради които не можем така лесно да прежалим звездната двойка.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра