Следва

Директно от ПР-а: Силвестър Столоун идва на сватбата на Енджи Касабие

Звезден Instagram на седмицата: Никол Ричи, Синди Крауфорд, Адриана Лима и още...

Звезден Instagram на седмицата: Никол Ричи, Синди Крауфорд, Адриана Лима и още...

People of art преди 7 години

Честито, прекрасна!

В сряда Никол Ричи /която очевидно, също като Алиша Кийс, е поддръжник на "без грим" тенденцията/, навърши 35 години и отпразнува рождения си ден заедно с Джесика Алба, Кейт Хъдсън и Рейчъл Зое. По този повод американската актриса, певица, модел и дизайнер, а по съвместителство и майка на две мъничета, си спретна щуро парти в Лос Анджелис. Сред гостите бяха забелязани още много знаменитости, включително и Камерън Диас. Купонът не мина без известния приемен баща на Никол – Лайнъл Ричи и без съпруга й - Джоел Мадън.





Обявявайки в качеството на дрескод – стил диско, рожденичката се представи пред гостите в обшита с пайети рокля и с пищна грива със златисти къдрици. Всеки един от гостите си направи десетки снимки с „виновничката“ за празника и кадрите веднага се появиха в Instagram. Джесика Алба публикува видео с коментар: „Празнуваме рождения ден на прекрасната ни приятелка!“ А Кейт Хъдсън допълни: „Честит рожден ден, прекрасна!“




Адам Лавин показа новородената си дъщеричка


Любимата на аудиторията двойка Адам Лавин и Бехати Принслу вече се радват на първото си дете.
На 21 септември проплака дъщеричката им, която нарекоха Дъсти Роуз.



В петък Адам за пръв път показа малката Дъсти на аудиторията, като постна трогателна снимка в Instagram, където бебчето спи спокойно в ръцете на щастливия си татко, опряло главичка точно до сърцето му.

Бехати не пропусна да сподели черно-бялата умилителна снимка, като написа под нея: „Думите не могат да опишат Дъсти Роуз Лавин, 21 септември, 2016 г.”
Не са ли прекрасни?!

Честит рожден ден, скъпи!



Вчера, на 25 септември, Майкъл Дъглас навърши 72 години. Макар и да е любим актьор на милиони, със сигурност много от нас нямаше да си спомнят за датата, ако не беше съпругата на Дъглас – Катрин Зита-Джоунс.

42-годишната актриса сподели в мрежата сладка снимка, на която целува рожденика: „Празнична целувка за моя сладък съпруг. Честит рожден ден на мен и теб!”, написа тя под поста.


След 16 години брак, двамата изглеждат лудо влюбени един в друг и по-щастливи отвсякога. А преди два месеца и децата им направиха своя светски дебют.

Наскоро Дъглас сподели, че отначало е трябвало да се бори неистово, за да спечели сърцето на Катрин, която е казала „НЕ” на първото му предложение за брак.

Е, изглежда най-хубавите неща в живота винаги идват с малко борба.

Неостаряващата Синди Крауфорд


По документи Синди е на 50, но отвън ние я виждаме така: ageless!

Стилистката Елизабет Сълвер помести в Instagram профила си няколко кадъра от фотосесия със Синди, които удариха в земята дори 20-годишните манекенки (А какви са нейните бюти тайни?).

За пореден път Крауфорд показа защо моделите на 90-те ще си останат завинаги топ!
Секси снимките, показващи безкрайните й крака, станаха хит в мрежата.
Виновникът за кадрите е фотографът Ръсел Джеймс, а ние остава да тръпнем в очакване за остатъка от сесията, за която в описанието ни „прошепнаха”, че е за таен, изненадващ проект.
Обичаме те, Синди!

Адриана Лима се освободи от задръжките



35-годишната красавица определено знае как да привлече вниманието. Макар да е достатъчен и един поглед на Лима, за да подкоси нечии крака, тя реши да стигне по-далеч.

Освободена от задръжките си, тя пусна смела снимка в банята, разкрила секси формите си, като е прикрила небрежно с кърпа само необходимите места.

„Обикновено не си правя такива снимки, но ето, че се случи”, обясни тя.

Реакциите относно разголването на Адриана бяха смесени, уви, по-голямата част не възроптаха срещу този неин порив.

А за да се насладите още малко на извивките на изкусителния модел, не пропускайте да видите отново кадрите от последната й почивка на Микинос...

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра