Следва

False Lash Epic от Max Factor - Четка за Instagram кралици

Catch the Colour - Червено

Модната суматоха тече в пълна сила ... 

All fashion преди 7 години

Модната суматоха тече в пълна сила. Разкъсани сме между случващия се в момента моден месец и самата подготовка за настоящия есенно-зимен сезон 2016. Между множеството тенденции и дефилета успяваме обаче да намерим секунда време за един чудесен шопинг, тясно обвързан с един най-големите цветови трендове за сезона, а именно червеният тон.

Червеното, наложено от експертите в цветовите технологии Pantone, заема немалка част от дизайнерските колекции, а от днес, и в нашите гардероби. Заемаме и няколко великолепни примера за стрийт стайл вдъхновение, които да ни подбутнат в правилната посока и стартираме... От миди рокли, кимоно палта и ефирни топове, всичко най-добро в галерията горе 





Топ Vanessa Seward 310€



Рокля The Kooples 255€



Рокля Cos 99€



Панталони Max Mara 250€



Палто &Other Stories 195€



Тишърт Wood Wood 55€


Пуловер Won Hundred 135€



Боди T by Alexander Wang 180€


Рокля Essentiel Antwerp 210€



Панталони Theory 197€



Рокля Diane von Furstenberg 300€



Топ Ikks 115€



Рокля Michael Michael Kors 250€



Топ The Kooples 195€

Асоциираме червения цвят с огън, топлина, енергия. В областта на емоциите го отъждествяваме с любов, страст и ярост. От мерло, алено, махагон, череша, роза до пурпурно, тухла, захаросана ябълка и рубин, червеното може да се похвали като един от цветовете с най-много красиви оттенъци. Ако носите червено, вие сте личност, която не би се поколебала да вземе крайни решения в името на успеха. В същото време ще събудите интерес – този цвят крещи „Това е силна и страстна натура”. Червеното е цветът, който моментално привлича погледа.

Съответно и най-малкото избледняване и захабяване се забелязва веднага върху червена дреха. Находката на годината за нас са вълшебните кърпички Colour Catcher, които пазят дрехите ни от нежелано оцветяване и ги спасяват от избледняване и захабяване.

Прането на червени и дрехи с такъв ярък цвят винаги е предизвикателство. Обикновено или се налага да събираме дрехи от един и същи цвят, което е трудоемко, ако нямаме много от тях или трябва да перем дрехата на ръка. Можем да отдъхнем с облекчение - Colour Catcher е нашият спасител на всички цветове. Освен че сътворяват чудеса, кърпичките са много лесни за употреба - просто слагате една кърпичка при дрехите в пералнята заедно с перилния препарат и можете спокойно да продължите със задачите без да мислите в какъв вид ще извадите прането. Пускаме си “Lady in Red” - не просто песен, а химн на червеното и вече знаем, че ако искаме да запазим червения цвят така силен и пленяващ, както в началото, нашият верен съюзник в битката е Colour Catcher!
 

More All fashion