Следва

Отвъд съвременния танц: по стъпките на НОЩ/Пловдив

Директно от ПР-а: Силвестър Столоун идва на сватбата на Енджи Касабие

Eнджи Касабие вдига сватба в Кайро тази неделя 25 септември...

People of art преди 7 години

В рубриката ни "Директно от ПР-а" публикуваме текстовете на колегите от различни ПР-агенции без никаква намеса или корекция. Важно е това да се има предвид, тъй като в случаите, обединени от тази рубрика, редакцията не влага никакво лично мнение, позиция или гледна точка.

( видеото е предварителната подготовка за сватбата и изненада от бъдещия съпруг на Енджи Мистър Ливан 2014,изключително популярен в Ливан )  

 




Топ изпълнителя ливанския топ изпълнител Реми Аяш ще поздрави младото семейство,хонорара му достига 100 000 евро.

 

Eнджи Касабие вдига сватба в Кайро тази неделя 25 септември

Добилата слава у нас като диетоложката на звездите Енджи Касабие ще става семейна жена. Бъдещият съпруг на стройната блондинка от Бейрут e неин сънародник - атрактивен млад ливанец, носител на титлата „Мистър Ливан“ за 2014 година - Рабих ел Зейн.

Имайки предвид произхода на младоженците, мястото на сватбата ще е екзотична дестинация. Те единодушно взели решението да изслушат Менделсон в египетската столица Кайро.

Събитието е насрочено за 25 септември, като специалистката по здравословно хранене отдавна е разпратила покани и на най-близките си хора в България.

В столицата на Египет за звездното събитие в хотел Four Seasons hotel Cairo at Nile Plaza вече са пиар специалиста Атанас Лазаров, гримьорът Кирил Чалъков и стилистът Мартин Бонев от екипа на Чавдар Василев Чочо.

Специално за събитието на десeтилетието тук са акредитирани 30 тв екипи от CNN,Fashion Tv, Тв от Дубай,България,Ливан и Америка,Великобритания,главните редактори на водещи модни издания.

Президентският апартамент вече е резервиран за холивудската звезда Силвестер Столоун, излючително близък на Енджи.

Сватбеното тържество ще се проведе в един от най-лъскавите хотели в Кайро. В последно време Касабие се беше поизгубила от публичното пространство. Успешният й бизнес, който включва изготвяне на ежедневни диетични менюта, продължава нейна помощничка. По всяка вероятност по време на дългата си пауза д-р Енджи Касабие се е отдала на любовни трепети с ливанеца Paбиx. Двойката постоянно споделя свои общи снимки в социалната мрежа, а според запознати годежът им е бил преди няколко месеца.

Докторката и Мистър Ливан се запознали преди около година. Срещата им била във фитнес зала в Бейрут. Преди да срещне диетоложката, 29-годишният мускуляга не е имал cepиoзнa вpъзĸa. Покрай задълбочаването на отношенията им те започват и да работят заедно. Рабих ел Зейн помага на Касабие в работата й с изготвяне на диети и тренировъчни програми онлайн.

У нас Енджи Касабие приготвяше здравословни храни на редица знаменитости, които гостуваха в родината ни. Сред тях бяха Бритни Спиърс, Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтмън, Жан-Клод ван Дам, Роберт де Ниро, Джон Траволта и много други. Един от първите й звездни клиенти, който обаче я прослави в България, бе Стефан Данаилов.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра