Следва

Как го прави Ким К.? Грим тайните на звездата

Животът след 45: Ясминa Роси, многото години на сексапила

Напоследък модните тенденции ни напомнят сладко, сладко за миналото, разказвайки приказки за „Имало едно време...“ от котешката пътечка..

Други преди 7 години

Напоследък модните тенденции ни напомнят сладко, сладко за миналото, разказвайки приказки за „Имало едно време...“ от котешката пътечка.

Ще вземем пример от тях и ние ще разкажем подобна приказка, само дето тя все още няма край и омагьосва и малки и големи.

Тя е на 60 години. Горда баба е на няколко внучета. И категорично отказва да боядиса дългите си сребърни коси. „Секси значи да си жив и енергичен. Аз съм по-жива отвсякога“, казва Ясминa Роси.



Ако сте фешън lover, то няма как да не сте чували това име. Миналата година Ясмина направи същински фурор с фотосесиите си, включително само по бельо.

„За мен всеки ден е благословия“, споделя 60-годишната фотографка. Ясмина е родена през 1955 година в Корсика, и освен с обаятелен външен вид и сребърни коси, тя улавя мъжете (а и не само) в мрежите си с романтичен френски акцент. Отгледана е от баба и дядо, тъй като родителите й нямат никаква финансова възможност. Преуспялата днес моделка си спомня, че едно време не е имала дори вода, с която да се къпе и пере, а сега се радва на международна популярност и близо 27 хиляди последователи в Instagram.

„Тайната ми ли? Добра диета, йога и много, много секс“, издава Ясмина. „Имам два развода зад гърба си, в момента съм сингъл и съм преизпълнена с живот“, допълва още русалката със сребърни коси.

Модната кариера на Роси всъщност започва на шега – тя си прави селфпортрети по бельо и ги разпраща на водещи фотографи в бранша, а днес вече не спира да снима кампании за Bloomingdale’s, Barneys, J Crew and Bobbi Brown.

За жалост обаче, висшата мода категорично отказва да наеме Ясмина за модел. Причината – цифрата. „Нося Долче и Габана, какво като съм на 60 години. За мен животът тепърва започва“, надъхве се Роси, която много хора от фешън средите наричат „смелчага“.

„Това не е смелост. Да покажа голото си тяло на тези години, не е смелост. Това съм просто аз. Автентична и неподправена, а ако в модните среди имаше повече такива модели, всичко щеше да е доста по-прекрасно“, твърди френската фотографка, която през декември ще навърши 61 години и никак не се притеснява от това, даже напротив.

More Други