Следва

А вие ще повярвате ли? След развода Анджелина се утешава с Джони Деп

Как го прави Ким К.? Грим тайните на звездата

На шопинг разходка, на плажа с малките Норт  и Сейнт или на червения килим на бляскаво събитие, Ким Кардашян абсолютно, ама абсолютно винаги е перфектно гримирана...

Други преди 7 години

На шопинг разходка, на плажа с малките Норт и Сейнт или на червения килим на бляскаво събитие, Ким Кардашян абсолютно, ама абсолютно винаги е перфектно гримирана.

Риалити звездата рядко напуска дома си без макиаж и едва ли има човек, освен съпруга й Кание Уест, но надали и той, ако питате нас, който я е виждал в натуралния й блясък.

Именно и заради това грим тайните на Ким са мечта на не една и две жени по света. Съвсем наскоро, за изненада на всички, самата тя ги издаде на простосмърните.

Оказва се, че Кими обича да слага фон дьо тен по целите си устни преди да ги оцвети с матово червило или просто глос за по-ежедневни случаи.

Всъщност обаче, по-шокиращото е, че пищната арменка слага грим дори на задната част на врата си.

„Слагам фон дьо тен по целия си врат и на челото си, там, където започва линията на косата. Знам, че е налудничаво, но го правя, защото искам кожата ми да е в един тон и да нямам цветови разминавания, особено когато вдигна косата си на опашка или в специална прическа“, обяснява госпожа Уест.

Освен тази малка странност, Ким К. прави всички други трикове, които ние, „простосмъртните“ жени правим: прикрива тъмни кръгове и фини линии под очите с коректор и не може да си затвори устата, докато си слага спирала.

More Други