Следва

Поредният развод бомба! Наоми и Лив се разделят

А вие ще повярвате ли? След развода Анджелина се утешава с Джони Деп

Небивалици ще си кажете...Ама дали всъщност не е истина?...

Други преди 7 години

Небивалици ще си кажете...Ама дали всъщност не е истина?

Светски медии отвъд Океана твърдят, че след грандиозната новина за развода си с Брад Пит, Анджелина Джоли е напълно съкрушена и търси утеха.

Актрисата, мокър сън на не един мъж по света, разбира се бързо е намерила рамо на което да поплаче...а дали и само това? Според мълвата Анджи се гушка в обятията на не кого да е, а именно Джони Деп. Припомняме, че преди време двамата играха рамо до рамо в нажежената и страстна драма "Туристът".


Анджелина и Джони имаха незабравима химия на големия екран

Самият капитан Спароу наскоро преживя ужасяващ развод със сексапилната Амбър Хърд, като дори беше обвинен в домашно насилие – оказва се, че под влиянието на алкохола и наркотиците секси Джони ставал доста агресивен и размятал шамари и празни бутилки.


Джони и Амбър на червения килим

От няколко седмици обаче Деп стоял настрана от забранените вещества и спиртните напитки и се опитвал да помогне на колежката си Анджелина да преживее сърцераздирателната си раздяла с Брад Пит.

„Джони уцели правилния момент – Анджелина е крехка и податлива, а той си играе на баща на шестте й деца“, издава приятел на актьора от „Карибски пирати“.

Въпреки че картинката на гушкащите се Анджелина Джоли и Джони Деп ни е доста приятна за представяне, някак си не ни се връзва никак за момента. За това ще предпочетем да останем на мнението, че за сега сексапилната брюнетка е силно загрижена за здравето на децата си и се опитва да надвие бившия си (вече) Брад във войната за попечителство.

More Други