Следва

Класика, обвита в мастило! Кой е Сергей Полюнин?

Да или Не? Том Хидълстън по Gucci чехлички

Ето, че фотосесията от новата колекция на Gucci Cruise е вече факт, а нейно официалано лице е сексапилният Том Хидълсън, който от съвсем, съвсем скоро е сингъл...

Други преди 7 години

Ето че фотосесията от новата колекция на Gucci Cruise е вече факт, а нейно официално лице е сексапилният Том Хидълсън, който от съвсем, съвсем скоро е сингъл... Преди около месец романтичната връзка на актьора и по-младата от него певица Тейлър Суиф се разпадна с гръм и трясък.

Харесваме Gucci... Харесваме Том (особено пък в компанията на куче)... но тези чехлички с пухкава кожа, по които всъщност са луднали много светски личности и не само, някак си не ни се връзват в цялата фешън картинка.



Явно обаче на Хидълстън тази екстравагантност доста му допада, защото придава на прилепообразната си папийонка и стилния си костюм с остър червен кант, силна елегантност.

Снимките за Gucci Cruise 2017, с главно действащо лице Том Хидълстън са правени в имение, което в продължение на години е било притежание на ексцентричния дизайнер и артист Тони Дюкет, който е по-познат от златната ера на холивудските студиа MGM, и както се вижда от кадрите, има подчертано собствен характер.

Абстрахираме се от пухкавите чехлички на Том и си признаваме, че този стил страшно отива на актьора, който сякаш току-що е излязъл от старите ленти и ни носи ухание на ретро очарование.

More Други