Следва

Vichy за твоята кожа

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Ето я и поредната доза модни издънки от изминалите дни...

All fashion преди 7 години

 

Ето я и поредната доза модни издънки от изминалите дни... 

Риана

Добре. Обожаваме Риана поради куп причини. Без да ги изброяваме, ще вметнем, че една от най-любимите ни е нейният стил - дързък, секси, индивидуален.

Тази седмица барбадоската дива влиза с пълна сила в модните ни издънки заради начина, по който забелязахме да се разхожда из френската столица.

Супер пухен топ, който покрива единствено гърдите й, тънка шарена пола, плюшено палто и тънки високи сандали със сив пух.

Ким Кардашиян, порция поредна

За съжаление, съберем ли името „Кардашян” с думи като „мода” и „стил”, резултатът обикновено е повече от катастрофален. Уви, те непрестанно се опитват да налагат свои правила в света на модата, независимо колко пъти тези им амбиции да се провалят грандиозно (спомнете си колекцията на Кайли и Кендъл Дженър).
И макар всички сестри от клана Кардашян да „блестят” по свой собствен начин, Ким винаги е оглавявала класацията за модни прегрешения.

След концерт на Кание Уест в Маями, 35-годишната му съпруга e забелязана в доста разголен и, смеем да кажем, пошъл тоалет, който трябва да играе ролята на рокля.

„Дори и да беше излязла по бельо, ансамбълът й щеше да е абсолютно същият”, коментира аудиторията по адрес на г-жа Уест.

И понеже кадрите говорят по-силно от думите, ще оставим крайната оценка на вас, като допълним, че единственият елемент, който ни допада от целия тоалет на Ким, са фините Manolo Blahnik, с които e обута. 
Жалко, но това не e достатъчно да оправдае останалото.



Клои Кан

Британската сензация Клои Кан устремено се опитва да подражава на своя идол Ким Кардашян. За пореден път забелязваме пищната англичанка в скандално и разголено облекло, с което изглежда всякак, но не и секси.

Виждаме я в събота вечер заедно с половинката си, дълъг сатенен пеньоар, къса лъскава рокля, огромни лъскави обеци и .... просто я вижте, защото сами ще се убедите колко лъскави са всички елементи по нея!

На тренировка… с тежък грим!

Бритни Спиърс заслужава едно голямо БРАВО: 34-годишната поп звезда и майка на две деца поддържа тялото си във форма без никакви оправдания... и трябва да признаем, изглежда страхотно!

В понеделник Бритни е забелязана да излиза от поредната си тренировка в Уестлейк Вилидж, Лос Анджелис, където често танцува.

Колкото и да адмирираме Спиърс за труда, не можем да й простим един мъничък гаф – силният грим по очите. Всяко друго „несъвършенство”, като рошава коса и изпотени, небрежни дрехи, е абсолютно невинно и в рамките на допустимото. Но силните черни сенки рано сутрин за тренировката съвсем не се вписват в картинката.

 

More All fashion