Следва

Честита годишнина, Джордж и Амал!

Идва ли най-сетне продължението? "Сексът и градът 3"?!?

Знаем, че ви е писнало от непрестанните слухове, които се въртят около поредното продължение на емблематичния сериал, превърнал се и в игрален филм, „Сексът и градът“...

Други преди 7 години

Знаем, че ви е писнало от непрестанните слухове, които се въртят около поредното продължение на емблематичния сериал, превърнал се и в игрален филм, „Сексът и градът“.

Такива има още от 2010 година, а пък ние преди време ти бяхме обещали, че наистина ще го има...Ето, че сега това прави и Сара Джесика Паркър, която всички познаваме като Кари – госпожицата с многото обувки, вечно страдаща по Тузаря (или друг мъжки персонаж).

Съвсем, съвсем наскоро актрисата обяви на всеослушание, че продължение на „Сексът и градът“ ще има: „Никоя от нас (б.а. – актрисите участващи в 4-те главни роли) не е казала официално „НЕ“. Съвсем спокойно можем да говорим, че „Сексът и градът“ ще бъде отново на екран. Дали обаче, като сериал или като игрален филм – това все още не е ясно.“

Вече ни се струва, и на нас и на теб, че това е дискусия без край, нали? Е, очевидно въпросът „Да бъде или да не бъде“ продължението на „Сексът и градът“ ще продължава да се коментира, докато страстните му почитатели не видят любимите си героини възродени отново на екрана.

Сара Джесика Паркър, Ким Катръл, Кристин Дейвис и Синтия Никсън снимаха сериите на „Сексът и градът“ от 1998г. до 2004г. Четири години след края на ТВ версията се появи и игрален филм, който беше толкова успешен, че през 2010г. се сдоби с втора част, а всяка една от главните актриси изигра безобразно секси съответната си героиня.

Междувременно от средата на октомври Сара Джесика Паркър отново ще е на екран. Да, позна - говорим за „Развод“ (Divorce), за когото ти разказахме ТУК!
 

More Други