Следва

LFW Пролет/Лято 2017: Christopher Kane

БЕЛИ БОТИ наесен? ДА или НЕ!

Сред есенните колекции на дизайнерите едва забележимо се прокрадва една малка тенденци, по-специално при обувките...

All fashion преди 7 години

Сред есенните колекции на дизайнерите едва забележимо се прокрадва малка тенденция, като говорим специално за обувките. Боти в бяло! Можем да ги имаме от Carel, Dr. Martens, ASKA Collection и Kurt Geiger, но обезателно в бял цвят. Смела есенна крачка в искрящия цвят, все едно сме стъпили в опаковки ванилов сладолед.

Търсейки отговора дали ни харесва хрумката, в дамския ни колектив настъпи раздвоение. Харесваме ли ги или не?! Ами, и ги харесваме, и не ги толкоз.

Ето и най-категоричните ни ДА и НЕ: 

Категорично ДА: 

Марта

Без значение дали ще ги съчетаем със скини дънки, миди пола или рокля, белите боти са точен избор, който седи еднакво добре на много дрехи. Особено подходящи са и когато искаме да избягаме от класиката черна обувка, която на моменти втръсва ужасно. Вярно, бялата обувка има един недостатък и той е, че ще се налага често да ги почистваме, но пък жертвата си заслужава. Бялото оптически удължава крака, което също слагаме в торбата с плюсовете. Можем да ги носим и в офиса, и на готино парти. Така че смело ДА! на бели боти за тази есен, защото едни такива /поне/ в гардероба са си много добро попадение!  


Kurt Geiger
АБСОЛЮТНО НЕ:

Миглена

Бели кецове?  Да! 

Но всичко друго, което може да попадне в категорията обувки и е в бяло, просто ми изправя иначе перфектните къдрици. Нямам ясна представа защо и откъде се е появила тази неприязън към белите обувки, но и досега като погледна към такъв чифт и ме обзема желанието да избягам от магазина. Затова изобщо не съм ентусизирана от този мини тренд, който се прокрадва в есенните колекции и отсега съм наясно, че ще ги подминавам със затворени очи. 


Zara 


Carel


Boohoo


ASKA Collection

Миналата седмица се двоумяхме дали ни харесва дългата прозрачна рокля на Карин Ройтфелд, припомняме си.

Анкета

Да или Не на белите боти тази есен?

More All fashion