Следва

Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2016

Най-готиният татко 2! ПОБЕДИТЕЛИТЕ!

Най-готиният татко 2! ПОБЕДИТЕЛИТЕ! 

All About Life преди 7 години

След месец ето и дългоочаквания финал на второто издание на най-сладкия конкурс на View Sofia - „Най-готиният татко 2”.

Всички участници бяха жестоки, вдъхновяващи, смели, но победителите, които могат да се похвалят с призванието най-готин баща, са 14-тина, и те печелят страхотни награди от Lenovo Bulgaria, подаръчна къща КОРДЕЛЛА и винарска изба Едоардо Миролио

Ето и имената на щастливците: 

Цветелина Иванова заслужено заема първото място в конкурса ни и печели раница ThinkPad Essential BackPack. "Той е най-съвършеният татко, защото : Обича и е обичан, мечтае и желае Ние да сме щастливи, Учи и се учи да бъде по-добър от вчера, играе и се забавлява, работи, твори и живее с мисълта да направи света по-добро място за нея, за своята кралица избра най-прекрасното име и я кръсти Цвете, а той самият се казва Христо Атанасов."



Николина Георгиева
печели мишка ThinkPad x1 Wireless Touch Mouse. "Татииии (както казва малката Софи) е първият човек, който я видя и беше с нас по време на раждането, той смело смени памперс и заяви, че е най-хубавото момиче и "това много й отива", виждайки я смачкана и облечена в нещо неясно, жълто, скъсано и голямо... От този момент нататък те правят разни техни си неща: свирят на китара със златно перо, плуват, правят модни революции, носейки дрехи наопаки или пък еднакви, правят апртамента ни за основен ремонт...само с едно леко хапване, летят. На кратко, таткото на Софи е най-готиният татко на Софи, направо rocks, пък и си е нейният!"

 

Мария Нинева печели мишка ThinkPad x1 Wireless Touch Mouse. "Няма нужда да го търсите повече, а и няма нужда да го описвам със суперлативи! Това са Димитър и Дара!"

Владислава Тодорова печели мишка ThinkPad x1 Wireless Touch Mouse. "Това е дъщеря ми Ивана с най-готиния, най-красивия и най-добър татко Иван.От момента, в който родих дъщеря ни той сърце и душа дава за нея. Толкова е грижовен-сменя пелени, храни я. Тези снимки са от нашата екскурзия. Той е заклет рибар и иска и малката да има интерес към риболова. Води я навсякъде със себе си по язовири и езера. Няма друг като него. А малката, като го види и сякаш слънцето вижда. Радва се и пищи. Това е то...любовта между баща и дъщеря!"

Елиана Гендурова печели кожен несесер Jacob Jones. "Моят съпруг е най-прекрасният баща на света! Той ме подкрепяше изключително много по време на бременността. А за раждането толкова се вълнуваше, че държеше да присъства, за което се иска доста смелост. Когато взе за първи път в ръцете си нашия син, ми показа колко мил и любящ може да бъде един баща. Няма по-сладка гледка от това смелият и силен мъж да държи в ръцете си малкия, крехък нов живот и да му говори с нежност и умиление! В грижите за малкия напълно мога да разчитам на него. Когато моите сили са на изчерпване, той е винаги готов да ме отмени. Въпреки работата, напрежението и отговорностите, които носи, в края на деня той винаги има свежа доза любов, с която да залее и бебето, и мен. Спокойна съм, че синът ни има страхотен пример за подражание за това какъв трябва да бъде истинският мъж."



Галя Думанова печели магнитна дъска с рамки за снимки. "Катрин на разходка с татко си! Той е най-грижовният и нежен родител. Неговата усмивка ни носи спокойствие и радост. Катрин го нарича татенце и с нетърпение очаква неговата целувка. Всеки миг, прекаран с него и нашата дъщеря е щастие! Той е най-добрият и грижовен баща на света!"



Кристина Маринова печели бутилка вино Edoardo Miroglio Совиньон Блан. "Фактът, че спечелих Татко 1, не може да бъде причина да не пратя същия този татко, защото не престава да блести. Казва се Атанас Маринов и е нумеро уно. Очакваме бебе №2 и Андрея е едно щастливо дете, което има най-готиния татко ТОЧКА."

Любка Палазова печели бутилка вино Edoardo Miroglio Совиньон Блан. "Нашият татко и тримесечният ни син Костадин на разходка в парка. Любовта на тате и усмивката на малкото съкровище в един кадър!"



Мила Каменова печели бутилка вино Edoardo Miroglio Совиньон Блан. "Ми той най-готиният татко беше футболист, беше пират, беше ескорт, беше придружител на дървени мостове, беше оръжеец...но винаги до нашето малко момче - Никола! Най-готин е нашият татко, защото е всичко или се опитва да бъде, за да научи Никола и му покаже възможно най-много неща! Обичаме го!"

Невена Димитрова печели бутилка вино Edoardo Miroglio Совиньон Блан. "Това е нашият татко. Винаги е готов да помага на децата, а и не само на тях. Татко-Мечта!"

Полина Станджикова печели бутилка вино Edoardo Miroglio Совиньон Блан. "Сигурно всяка майка мисли, че таткото на нейните деца е най-добрият. За нас обаче, нашия тати е герой. Независимо от това, че е постоянно на работа, той намира време за двете ни дечица- четат се книжки, играе се, ходи се по разходки. Освен това става през нощта, когато бебето е гладно, храни го и го преобува, нищо, че е 3 часа сутринта, и че след четири часа трябва да тръгва за работа. Нашият тати и готви, и чисти, и простира - той е нашата опора. Не на последно място слагам и суперсилата му да ме търпи с всичките ми нервни изблици, които не са хич малко, особено след появата на бебето."

 

Райна Николова печели бутилка вино Edoardo Miroglio Совиньон Блан. "Нашият татко е най-грижовният и вече учи малката да спортува, за да бъде здрава."



Снежина Братoванова печели бутилка вино >Edoardo Miroglio Совиньон Блан . "Това е Тео с Тихомир Братованов, най-добрият татко на цялата земя! Човек, който обича, обожава и помага! Обичам те!"



Яна Янева печели бутилка вино . "Той е най -готиният татко, защото кара дъщеря ни да се усмихва, да се забавлява и да се чувства защитена!"

Искрено благодарим на всички, взели участие в конкурса на View Sofia, за вдъхновяващите думи и снимки и пъстрата галерия от страшно готини татковци.

Честито и на победителите!

На всички татковци - честито - вие сте наградени с титлата НАЙ!

Очакваме спечелилите да се свържат с нас на имейл [email protected], за да уточним как ще получат наградите си.

А вие следете View Sofia всеки ден, защото сме ви подготвили нови, страхотни конкурси! 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 18 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.