Следва

Б като Библия, Б като Блог: На изток от Слънцето, на запад от Луната

PFW Пролет/Лято 2017: Vaccarello за YSL!

По-рано днес ви обещахме повече снимки от дебюта на Антъни Вакарело за модна къща Saint Laurent...

All fashion преди 7 години

По-рано днес ви обещахме повече снимки от дебюта на Антъни Вакарело за модна къща Saint Laurent. Е, ето ги и тях!

От котешката пътечка на Paris Fashion Week креативният директор ни показа пиперливи, но доста стилно издържани кройки и дизайни.

Вакарело е известен със своята секси цепка, стигаща буквално до висините, която обаче така и не показа при дебюта си за YSL. Вместо това, на пътеката триумфира естетичната сдържаност на италиано-белгиеца.

На подуима в Париж бе разказана фешън приказка, обвита в много прозрачни платове, страстна дантела с привкус на стила от 80-те и изкушаващи, дяволски секси мини рокли от кожа.

Разбира се, не липсваше и прекрасна интерпретация, елегантна и изискана, на прочутия le smoking на Saint Laurent.


 

The Y is back! Лого манията по YSL явно отново ще е на мода и ще ни намигва закачливо от клъчовете или обувките на градските мацки, защото за дебюта си за модната къща, Вакарело избра категорично да покаже, че обеците и токовете на стилните черни обувки ще носят инициалите на именития създател Ив Сен Лоран.


 

Моделите, избрани да покажат колекция Пролет/Лято 2017 изизаха почти без грим, а Вакарело успешно комбинира естетиката си с чувствения рок-ен-рол и с indie fashion работата на предшественика си Слиман.

Front row гости на ревюто на Вакарело бяха звезди като Амбър Валета и Джейн Бъркин, които той поздрави топло при финалното си излизане.

More All fashion