Следва

Скромна модна вечеря за четири(стотин) души ала Dolce & Gabbana

Брад Пит се ОТКАЗА от червения килим!

Очевидно Брад Пит наистина претърпява жесток нервен срив...

Други преди 7 години

Очевидно Брад Пит наистина претърпява жесток нервен срив и изненадващата му раздяла с любимата му Анджелина Джоли никак не му се отразява добре.

Както ви разказахме, очаква се актьорската двойка да води война за попечителството над шестте си деца, след като преди дни Джоли подаде документи за развод.


 

Днес пък, светските медии тръбят, че Брад категорично е отказал да присъства на премиерата на новия си филм - документалната лента Voyage Of Time, за която даде гласа си на разказвач.

Пит няма да се появи по червения килим, тъй като няма желание да се показва пред медиите и иска да се съсредоточи върху бурната криза, която в момента изживява в момента семейството му.

Припомняме, че освен бракоразводно дело, срещу бившият на Анджелина се води и такова за насилие над деца. Брад беше обивинен, че физически и психически малтретира децата си.

От както вече е свободен мъж Пит не е дал официално изявление към медиите и феновете, за да обясни какво точно се случва между него и дългогодишната му половинка Анджелина Джоли, която, според клюките, вече не щяла и да чуе за него.

More Други