Следва

Park(ing) Day Sofia с рекорден брой участници

12 приключенски дестинации, които ще ви оставят без дъх

Светът днес е по-достъпен отвсякога. От Великата китайска стена, до островите Галапагос, от върховете на Хималаите, до Карибско море… 

All About Life преди 7 години

Светът днес е по-достъпен отвсякога. От Великата китайска стена до островите Галапагос, от върховете на Хималаите до Карибско море… Това, което е било „в краката” на изследователите преди много години, сега е достъпно за всеки един от нас. Най-иконичните дестинации разбира се винаги ще доминират пред по-малко популярните места. Но от най-голямо значение е самото пътешествие и преживяванията, които го съпътстват – тези две предпоставки могат да превърнат една обикновена почивка в живото-променящо приключение. Независимо дали се възползвате от разходките с лодка около бреговете на Тайланд, яздите кон по върховете на Андите, карате ски в Исландия, прекосявате Сибир с мотор или препускате с шейни из дивите полета на Финландия, дърпани от хъски впряг, подобни преживявания определено ще осигурят спомени, които ще останат в съзнанието ви за цял живот.

Независимо дали сте с любимия човек, семейството, група приятели или сами и независимо от възрастта, тези 11 приключения са подходящи за всеки. Някои са по-леки, други пък са по-предизвикателни, но всички те биха оставили незабравима следа в съзнанието ви.

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 1 ден

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.