Следва

Street style вдъхновения: Най-доброто от LFW

Време е за ботуши... СЕРИОЗНО ЛИ?!?

Въпреки че температурите, особено сутрин рано и вечер късно, се понижиха, слънцето все още закачливо ни намигва...

All fashion преди 7 години

Въпреки че температурите, особено сутрин рано и вечер късно, се понижиха, слънцето все още закачливо ни намигва и напомня чаровно за настъпващата топла есен, озарена в златисто, кафяво и бордо.

Идният сезон ще е преизпълнен с куп модни тенденции и мини трендове, който вече ни заливат от бляскавите витрини на любимите магазини. Припомняме ГЛАВНИТЕ трендове на Есен/Зима 2016 ТУК!

И тъй като в редакцията обичаме да обръщаме заслужено внимание на заобикалящите ни неща и среда, забелязахме, че гордо крачещите дами по градските улици май, май са сбъркали сезона!

Явно мацките из столицата вече нямат търпение да дойде зимата и преждевременно са се пременили във високи ботуши или пък боти, по-прилежащи към големите дъждове, които подготвят асфалата за снежното му одеало.

Момичета, и без това близо 4 месеца крачетата ви ще са на топло и ще потропвате весело с ботушки, въпреки че хич няма да ви се излиза по заснежените и заледени улици и булеварди, та не е ли по-добре все още да бъдете секси в готини кецове или пък стилни мокасини.

Знаем, че вече ви говорихме за белите боти ТУК, но все пак - септември е, а и кецовете, освен, че са адски удобни, са и супер тренди и секси в момента!





Така че... скъсани дънки, бяла тениска и готини кецове или странно съчетание между тишърт, пола за пролетта и високи зимни ботуши?

Да, и на нас първото ни звучи доста по-добре, по на място и най-вече по-секси и стилно! Хайде да почакаме за другото, а?

Анкета

Да или Не на ботушите още през септември?

More All fashion