Следва

Солен кекс със зеленчуци

Изтънчени уреди за любителите на модерния интериор

Всеки ценител на елегантния интериор знае колко приятна атмосфера придават комбинацията от изтънчени мебели с модерни електроуреди...

All About Life преди 7 години

Всеки ценител на елегантния интериор знае колко приятна атмосфера придават комбинацията от изтънчени мебели с модерни електроуреди. Когато избираме уреди, които да се вписват в тази стилна обстановка обаче, се сблъскваме с купища перипетии. Обикновено уредите са прекалено груби или просто не пасват на останалата мебелировка. Когато търсим перални е още по-сложно, тъй като последното нещо, за което се сещаме като чуем думата „пералня” е изтънченост.

От LG ни предлагат решение, на нас, изтънчените и заети домакини, които се нуждаем от елегантен уред, който да допринася за усещането за стилен и модерен дом.

Двата уреда от LG - 9KG/6KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4A8FDH2N и 8KG/5KG Eco Hybrid Пералня със Сушилня, TrueSteam™ и 6 Motion DD, модел FH4U2TDH1N, разполагат с всичко необходимо за съвременното домакинство.



Всеки един от моделите притежава сензорен контролен панел, който предоставя максимална видимост със своя бял LED дисплей. Този елемент от машината идеално се съчетава с плазмения телевизор или кожения черен диван. Уредите се превръщат в перфектно допълнение към останалата част от интериора.

При това, пералните на LG са изключително дискретни. Те притежават врата с черно стъкло и скрита дръжка, които не позволяват на гостите да виждат въртящото се в барабана на пералнята пране.

Черното стъкло е идеално за по-тъмния и стилен интериор и създава усещане за класа и изтънченост. Така приятелите ни няма да знаят, че докато хапваме заедно пиле по сицилиански и отпиваме рубиненото каберне, пералнята ни изпира и изсушава дрехите. Скритата дръжка придава по-гладък и елегантен вид на цялата машина, което решава главния проблем на всяка модерна домакиня при избора на пералня.



Стилния външен вид не е единствената характеристика, с която пералните се вписват в съвременното домакинство. Освен всичко, уредите притежават „умна” свързаност, което дава възможност на потребителите да теглят нови програми за пране на пералнята си чрез смартфон. В днешно време не само плащаме сметките, социализираме се, пазаруваме и какво ли още не, а също така можем да взаимодействаме с пералнята си. Когато един уред е „смарт”, то той непременно се вписва прекрасно в стилния интериор.

Всички останали подробности за LG са тук, а от всичко измислено от специалистите произлиза и прекрасният краен резултат: 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 6 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.