Следва

По-секси в кожата си отвсякога: Гуинет на 44!

Скромна модна вечеря за четири(стотин) души ала Dolce & Gabbana

Не, не си мислете, че колекцията на Доменико Долче и Стефано Габана на Milan Fashion Week беше гвоздея на вечерта им...

Други преди 7 години

Не, не си мислете, че колекцията на Доменико Долче и Стефано Габана на Milan Fashion Week беше гвоздея на вечерта им.

Всъщност, малко хора разбраха, че след като показаха изпълнените си в живот, щампи и италианска кухня дизайни, двамата творци решиха да поканят близки и приятели на скромна празнична вечеря.

Под "скромна" имаме предвид това, че бяха поканени над 400 гости, за които не беше нает ресторант или хотел, а цяла улица. И то не коя да е улица, а синонимът на мода в Италия - Via Montenapoleone, именно и на нея се намира новооткритият магазин на фешън марката.

Всички знаем, че дизайнерското дуо Доменико и Стефано винаги са обичали да гощават гостите си, спомнете си за италианския фест, който вдигнаха миналия септември пак след като моделите им обраха овациите на модни критици и любители.


 

Представете си: безкрайно дълга маса с бели, изискани покривки, златни картички с имената на гостите, пищна украса от цветя и изящни позлатени свещници, сякаш излязли току-що от някой дворец от Средновековието.

Става и още по-стилно: Красиви мъже в класически пиколо униформи са сервирали на гостите като София Ричи, Хейли Болдуин, и Камерън Далас.



 

Имайки предвид, че почти половината колекция Пролет 2017 на Dolce & Gabbana беше решена в принтове на паста, пица, сладолед, то "скромната" вечеря за четири(стотин) на Доменико Долче и Стефано Габана, ни се струва прекрасна идея. Защото, кой не огладнява само докато гледа роклята с пица?


 

More Други