Следва

Vetements отмъкнаха дизайнера на Maison Martin Margiela

Sofia Street Style: ТЕА

Срещнахме Я в един от последните топли септемврийски дни...

Street Style преди 7 години

Срещнахме Я в един от последните топли септемврийски дни. Есенното слънце танцуваше с косата ѝ и играеше на криеница с очилата ѝ. Тези виделинни сияния привлякоха по напълно естествен път вниманието ни. Снимахме Я, първо тайно, докато красивата ѝ майка правеше същото, на фона на ромолящите шадравани пред НДК.

После Я заговорихме, и нямаше как иначе, като си пожелахме Нейното съгласие. Тя е толкова ефирна, нежна и красива, като истинска богиня на естественото, неподправеното, недокоснатото. Каквото всъщност е и името ѝ - Теа (от гръцки "богиня, върховно женско божество").

Тя е в най-разкошната възраст, за която всеки човек може да си мечтае, едва на 24, като половината от живота ѝ е минал в Мадрид. Теа вече е студент и следва там Международни отношения. Свикнала е с испанските традиции и култура толкова, колкото не е забравила и родните си, българските. Душата ѝ е разкъсана между двете държави, харесва ги еднакво, спомените, чувствата и преживяванията на двете места са много, шарени, силни.

Споделя, че с отминаването на времето за нея нещата в Родината ѝ се променят по начин, който не ѝ допада, струва ѝ се леко арогантен и я плаши и отчайва леко. Макар и да не губи надежда! В София е още броени дни, след което се връща в Мадрид и продължава да крепи българско-испанските международни отношения.

Късмет и успех, наше случайно, красиво попадение!

More Street Style