Следва

You`re so fake, Ким Кардашян

Новата пиърсинг позиция? Риана посочи къде!

Обръщаме се към всички пиърсинг ентусиасти! Риана вдигна летвата! Певицата представи колекцията си за сезон пролет/лято 2017 г. за спортната марка "Пума" на Седмицата на модата в Париж...

Beauty преди 7 години

Обръщаме се към всички пиърсинг ентусиасти! Риана вдигна летвата! Певицата представи колекцията си за сезон пролет/лято 2017 г. за спортната марка "Пума" на Седмицата на модата в Париж.

"Възможността да представя тази колекция, вдъхновена от Франция, Мария-Антоанета и двореца "Версай", точно тук, в Париж, е изключително вълнуваща",
сподели барбадоската.



В колекцията се включват сатенени корсети, дантела, суитчъри, перли и всичко, с което може да си представите френската кралица на пътечката. Най-порязаващото в ревюто на изпълнителката са манекените. През последните години модният свят редовно "отнася" критики за оскъдното присъствие на модели от различен етнически произход на дефилетата, организирани в големите столици на модата. Риана обаче получи похвали, изпращайки на подиума модели от различни етноси.

Тотален аксесоар в ревюто бе перленият метален обръч разположен в центъра на долната устна, който завърши ансамбъла от блестящи розови устни, перлени огърлици, дантелени шапки, прозрачни шалове, ветрила от плат и блещукащи корсети, вдъхновени от Франция през XVIII век, плюс свободните тоалети в пастелни тонове.

More Beauty