Следва

ШОК! Ким Кардашян на крачка от смъртта!

Ах, тази Моника! ЧРД 52!

Моника Белучи е същински синоним на сексапил и женственост...

Други преди 7 години

Моника Белучи е същински синоним на сексапил и женственост.

Днес изкусителната италианка навършва 52 години, а ние тайно си мечтаем да изглеждаме така перфектно, когато достигнем нейната възраст.

Моника винаги е била повече от прелестна и е предизвиквала първичното в мъжете с неподправената си, но много стилна и издържана еротика.

"Любовта и сексуалността са въпрос не на възраст, а на енергия", сподели дни преди рождения си ден Белучи.

Ние обаче няма как да не се сетим за един друг цитат на чернокосата красавица: "Жената на 20 е парченце сладкиш, а след 40 - целият сладкиш."

Е, Моника вече не е сладкиш, а същински десерт от боговете!

И, някак си противно на разбирането, че красивите жени са глупави, Моника просто доказва точно обратното. В чест на празника й, си припомняме няколко от най-очарователните й цитати за жените и живота.

"Хората могат да ти простят ума, даже таланта, но красотата - никога!"

"Една жена е уникална, когато е себе си, когато се чувства добре в кожата си, но това отнема цял живот."

"Можеш да изпиташ страст и към най-лошия мъж, който си срещала някога. Но това няма нищо общо с по-дълбоката връзка. В нея страстта остава, но по-важни са други неща."

"Италианка съм - Ценя времето си. Ние не сме бързи, даже сме много бавни. Родих първото си дете на 40. Второто - на 45. Снимах се в Джеймс Бонд на 50. Любопитна съм какво следва."

"Никога няма да бъда кльощава. По природа съм много мързелива. Обичам да си хапвам. Такава съм си - истинска. И нямам намерение да ставам неистинска."




ЧРД, Моника!

More Други