Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 03.10 - 09.10

Детска София: 24KITCHEN организира поредица от кулинарни работилници за деца

От 1 октомври 2016 г. кулинарният канал 24KITCHEN, съвместно с детски научен център Музейко, ще организира поредица от десет работилници за деца „Приготвено с 24KITCHEN“...

Food преди 7 години

От 1 октомври 2016 г. кулинарният канал 24KITCHEN, съвместно с детски научен център Музейко, ще организира поредица от десет работилници за деца „Приготвено с 24KITCHEN“, в които те ще се включат активно в приготвянето на бързи, лесни и здравословни рецепти, предоставени от канала. Работилниците ще се провеждат всяка събота от 12:00 ч. в експерименталната кухня на новооткрития Учебен корпус Музейко. Водещ ще бъде известният кулинарен талант Дарин Стойков.

Работилниците са изключително подходящ формат, в който децата да придобият кулинарни умения чрез активно участие в приготвянето на здравословни и лесни ястия, например да се научат как да си направят сами здравословна закуска за училище.


„Мисията на кулинарния канал 24KITCHEN е да възпитава позитивно отношение към качествената, здравословна и свежа храна, както и да вдъхновява хората да я си приготвят сами. Вярваме, че това отношение се създава още от детска възраст и затова се радваме, че имаме възможност да предложим на децата творчески занимания, с които те да усвоят конкретни умения в тази насока“, коментира Красимир Николов, Старши вицепрезидент за Централна и Източна Европа на FOX Networks Group.

Кулинарните опити на водещия на работилниците Дарин Стойков стават публични през 2011 г., когато той създава свой сайт за готварски експерименти. След участие в телевизионен риалити формат и работа в кухнята на известен и отличен с редица награди ресторант, Дарин решава да създаде свое място. В началото на септември тази година сбъдва мечтата си, като отваря пекарна в центъра на София.

More Food