Седмичен ХОРОСКОП - 03.10 - 09.10

Astro преди 7 години

На 5-ти октомври /сряда/ импулсивният Марс в Козирог се заключва в предизвикателен квадрат с дръзкия Юпитер в знака на Везни. И докато този преходен период ни прави ентусиазирани относно целите, също така може да предизвика пристъпи на прекалена самоувереност, които да ни накарат да отхапем прекалено голям залък.

Марс в Козирог /от 27-ми септември до 9-ти ноември/ пък ни прави безнадеждно амбициозни. Но това е чудесно време, в което да растем и да се развиваме. Но с Юпитер във Везни /знакът на партньорствата/ не се впускайте в сътрудничество без да го обмислите внимателно. Прибързаността или пропускането на важни детайли е възможно да предизвикат проблеми за в бъдеще. Просто спрете, обмислете своята траектория и квадратурата Марс – Юпитер няма да има обезкуражаващ ефект.

Преминавайки през Дева, следващата спирка на Меркурий е в безгрижния знак на Везни, което ни носи мирно сътрудничество, дипломатичност и много романтика. Това означава, че до 24-ти октомври ще допускаме с лекота любовта да ни управлява. Възможни са и дребни спречквания, които е добре да бъдат съпроводени от компромиси. Но тъй като Везни се управлява от символа на везната, хубаво е да има някакъв баланс между взимане и даване.

Меркурий във Везни ще ни превключи и на парти вълна. Отпразнувайте настъпващата есен със стилно парти! 

Хороскоп

Още от Astro