Следва

Поредният звезден развод! Кейт официално разкара Джейми!

Бременна ли е Черил Коул?

Бременна ли е Черил Коул?

Други преди 7 години

33-годишната певица изуми всички със закръглена фигура по време на светско събитие.

И според нас няма грешка и Черил определено е в очакване на първородното си дете от младият изпълнител, част от бой бандата One Direction, Лиъм Пейн.


Черил и 23-годишното й гадже са заедно от началото на тази година, като официално потвърдиха отношенията си малко след развода на певицата с милионера Жан-Бернар Фернандес-Версини.

По време на връзката си с французина Коул драстично отслабна и дори из медиите се появиха клюки, че певицата страда от анорексия, тъй като буквално приличаше на ходещ скелет.

Сега обаче Черил няма нищо общо със старото си аз и определено изпипаният й и стилен черен тоалет няма как да скрият наедряващото й коремче.

"Лицето й е подпухнало. Ходи с все по-широки и по-широки дрехи. И отказва да бъде снимана от кръста надолу. Според вас дали не е бременна", шушукат светски хроникьори.

Черил и 10 години по-младият й партньор Лиъм не са коментирали щастливата новина, че ще стават родители, но според техни близки двамата едва ли скоро ще вдигат сватба, имайки предвид лошия опит на певицата, която вече може да се похвали с два развода зад гърба си.

Преди време пък, колега на Лиъм - Луис също стана татко и се радва на първородния си син Фреди Рейн от 24-годишната Бриана, с която отдавна не са във връзка.

More Други