Следва

Ким жертва на the Pink Panther gang?

Поредният звезден развод! Кейт официално разкара Джейми!

Очевидно на известните им е тръгнало на раздели!...

Други преди 7 години

Очевидно на известните им е тръгнало на раздели! Кейт Мос вече също може да се похвали, че е сингъл.

42-годишният модел и съпругът й, китаристът на The Kills, Джейми Хинс са сложили край на брака си.

Според информацията двойката, която се ожени през 2011г., са разделени от известно време насам, но не са пожелали из медиите да се тръби за края на отношенията им.

Кейт и Джейми са преценили, че тихомълком ще се разведат и няма да вдигат голяма олелия около края на брака си. Двамата дори сключили споразумение, че известно време няма да казват дори на близките си.

В момента Мос и Хинс са в добри приятелски отношения и не мислят да водят зверски бракоразводни дела в съда. Оказва се обаче, че Кейт е взела по-голямата част от богатството на двойката, а Джейми се е задоволил само с творбите на изкуството, които двойката е закупила по време на 4-годишния си брак.

Междувременно, вече отдавна е ясно, че иконата от котешката пътечка има афера с граф Николай Вон Бисмарк, като двамата дори бяха забелязани на романтична ваканция във Венеция.

Припомняме, че през изминалите седмици Анджелина Джоли пусна бомбата, че иска развод от Брад Пит, а колегите им Наоми Уотс и Лив Шрайбър сложиха край на 11-годишния си брак.

More Други