Следва

Виктория Бекъм или Как се правят няколко неща едновременно?

Ким жертва на the Pink Panther gang?

Френските власти вече имат заподозрени по грандиозната атака над Ким Кардашян...

Други преди 7 години

Френските власти вече имат заподозрени по грандиозната атака над Ким Кардашян.

Оказва се, че мъжете, преоблечени като полицаи, които са откраднали бижута за над 11 милиона паунда от звездата, са по-известни с прозвището the Pink Panther gang.

Въпросната престъпна група е добре позната във Франция, тъй като от 1999 година до сега са отмъкнали бижута на стойност над 300 милиона паунда, а френските детективи са редовно по петите им.

Обирджиите се сдобиват с интересното си прозвище the Pink Panther gang, защото по време на обир през 2003 година играят по сценарии на небезизвестния филм "Розовата пантера".

До ден днешен the Pink Panther gang, съставена от поне 200 бивши военни, не може да бъде спипана от властите, въпреки че през 2004г. водачът им 33-годишният сърбин Борко Иличич бе задържан от националната полиция малко извън испанската столица Мадрид.

The Pink Panther gang похищава богаташи по целия свят, а ето, че тяхна жертва стана и Ким Кардашян, която е била държана, като заложник на мушка в собствения си апартамент в Париж.

Медиите обаче се питат дали инцидентът разиграл се с пищната арменка няма да изиграе лоша шега на групата от бивши военни, които се изживяват на бандити, и те най-после няма да си получат заслуженото, като бъдат вкарани в затвора.

Ким Кардашиян вече е в родната си Америка, където заедно с цялото си семейство преживява шока от случилото се. Както ви разказахме, съпругът й Кание Уест е прекратил концерта си в Ню Йорк, веднага след като е разбрал за нападението над любимата му.


 

Любопитното е, че при похищението Ким не е била под зоркия поглед на любимия си бодигард Паскал Дювие, на когото тя има пълно доверие и винаги хвали за добре свършената работа.

More Други