Следва

„Аларма Пънк Джаз“ представя японски разговор между музиката и танца

Новият сериал „Младият Папа“/The Young Pope тръгва по НВО

Представен на филмовия фестивал във Венеция, новият сериал „Младият Папа“ | The Young Pope от носителя на „Оскар“ Паоло Сорентино ще бъде излъчен по HBO...

Events преди 7 години

Представен на филмовия фестивал във Венеция, новият сериал „Младият Папа“ | The Young Pope от носителя на „Оскар“ Паоло Сорентино ще бъде излъчен по HBO и ще бъде достъпен в онлайн услугата HBO GO и в България.

В сериала участват Джъд Лоу, Даян Кийтън, Силвио Орландо, Хавиер Камара, Скот Шепард, Сесил де Франс, Людвин Сание, Тони Берторели и Джеймс Кромуел.


„Младият Папа“ е историята на Лени Белардо или Пий XIII – първият папа американец в историята. Млад и харизматичен, неговото избиране е резултат на проста, но ефикасна медийна стратегия от страна на Колегията на кардиналите. Но външността се оказва лъжлива. Особено на място и сред хора, които са избрали голямото божие тайнство за ориентир в съществуванието си.


Това място е Ватикана и тези хора са лидерите на църквата. И Пий XIII се оказва най-мистериозният и най-противоречивият сред тях. Умел и наивен, ироничен и педантичен, старомоден и модерен, съмняващ се и решителен, меланхоличен и суров, Пий XIII се опитва да пресече безкрайната река на човешката самота, за да открие Бог, когото да даде на човечеството. И на себе си.

Сериалът е ко-продукция на Sky, HBO и Canal+.
Точните дати на излъчване по HBO и на www.HBOGO.bg ще бъдат обявени допълнително.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.