Следва

Развенчани митове: не вярвай на това, което знаеш за рициновото масло!

Dare you: Китки по лицето

Без да се връщаме на нео-хипи фестивална вълна, отшумяла логично с лятото, неволно се присещаме за дълго оспорваните корони от цветя, с които е известна Фрида Кало, и не само...

Beauty News преди 7 години

Без да се връщаме на нео-хипи фестивална вълна, отшумяла логично с лятото, неволно се присещаме за дълго оспорваните корони от цветя, с които е известна Фрида Кало, и не само. Възможно ли е, за да сме в час с новите makeup трендове, да не е необходимо да се сдобиваме с нова палитра, нов нюанс на червилото и най-модерния продукт за оконтуряване на лицето? Да? 

На Лондонската седмица на модата цветята дефилираха, буквално покрили лицата на моделите при Preen by Thornton Bregazzi. Фините композиции са разположени по лицето и обсластта на шията и деколтето и, честно казано, изглеждат наистина нежно, колкото и странно да е на пръв поглед да налепим по кожата си хербаризирани цветни композиции. 

Може и да се замислим дали да не пробваме и ние нещо подобно, все пак Хелоуин наближава /при цялото ни уважение към дизайнерката/. Пък ако не сега, напролет, защото всъщност идеята е повече чаровна, отколкото не.











More Beauty News