Следва

Есента идва отново в златно, а ние я поливаме с Somersby Apple Blend!

ОДА ЗА ОСТРОВ ЛЕСБОС: един филм на JOHNNIE WALKER®

“Ода за остров Лесбос” е късометражен документален филм на Johnnie Walker®, който разказва историята на жители на острова, чието състрадание им е спечелило номинации за Нобелова награда за мир....

All About Life преди 7 години

“Ода за остров Лесбос” е късометражен документален филм на Johnnie Walker®, който разказва историята на жители на острова, чието състрадание им е спечелило номинации за Нобелова награда за мир.

През изминалата година, фокусът на света беше върху човешката трагедия в Егейско и Средиземно море. “Ода за остров Лесбос” разказва нова история - вдъхновяващия отклик на жителите на острова, които отвориха сърцата си за бежанците, спасиха ги и им дадоха подслон, храна и вода.

Като значима част от кампанията “Ода за остров Лесбос”, Johnnie Walker® подкрепя Mercy Corps - световна организация, която помага на хора в цял свят да оцелеят и се възстановят след конфликт, криза или природно бедствие. С началото на гражданската война в Сирия, Mercy Corps помогна на над 7.7 милиона човека, засегнати от кризата, и разшири своите програми до Гърция и Балканските страни в знак на помощ за миграционната криза.

Филмът „Ода за остров Лесбос“ е режисиран от спечелилия Sundance Film Festival режисьор Талал Дерки: „Това беше дълбоко личен проект, повлиян от моя житейски опит в сирийската и гръцка култура“ казва самият Дерки, който е сирийски изгнаник, отличен на фестивала за своя документален филм за войната в родната му страна - Return to Homs. „Следейки събитията от изминалото лято и познавайки непосредствено отчаяните имигрантски лица, търсещи подслон и по-добро бъдеще за своите семейства, нямаше как да не разкажа вдъхновяващата история за героите от остров Лесбос. Техният позитивизъм, готовност да помагат и най-вече човечност напомнят на света, че е възможно да направим утрешния ден по-добър от днешния.“

Филмът „Ода за остров Лесбос“ може да гледате на YOUTUBE.COM/JOHNNIEWALKERBG

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.