Следва

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Уличен стил + Функционалост от Armani Exchange

Новата колекция Есен/Зима 2016 на Armani Exchange ни предоставя едно бомбастично комбо между уличния стил и функционалността...

All fashion преди 7 години

Новата колекция Есен/Зима 2016 на Armani Exchange ни предоставя едно бомбастично комбо между уличния стил и функционалността.

Подобно на най-важните трендове в модата в момента, дизайните на марката включват облекла, вдъхновени от елегантността и издържаността на миналия век, с изчистени и елегантни кройки, но с кокетно намигване към стрийт стайл вдъхновението от тази есен, украсени с младежки щампи, а акцент са качествената изработка и първокласните материали.

С уникални комбинации от материи и текстури в така модерните пастелни, но динамични цветове Armani Exchange ни пренася в една приказка за разнообразие от стилове, практични кройки, нестандартни цветове и дръзки детайли.

Благодарение на Armani Exchange градските мацки ще бъдат модерни както в ярки цветове, така и в добре познатите ни за зимата - черно, бежово и бяло. За аксесоари ще могат да избират между големи чанти и стилни раници, които да успяват да комбинират със свежи модели на зимни връхни дрехи.





 

Момчетата пък ще залагат на спортно елегантния външен вид, като ще избират кожени якета, анораци с дръзки детайли и ризи с приятни, елегантни десени. Освен това, ще успяват да съберат офис папките и фитнес облеклото си в стилни мъжки раници, които само като гледаме ни се приисква и ние да нарамим.









Последвайте Armani Exchange в Facebook  и Instagram за да сте винаги up to date с най-новото от бранда.
 

More All fashion