Следва

MFW Пролет/Лято 2017: Prada

Г като Гаф: Модните недомислици на седмицата

Първо Джиджи Хадид в Милано, след това Ким в Париж. Този тип определено не се спря. "Celebrity prankster" или човекът, който не спира да преследва и безпокои звездите...

All fashion преди 7 години

Звездният преследвач

Първо Джиджи Хадид в Милано, след това Ким в Париж. Този тип определено не се спря. "Celebrity prankster" или човекът, който не спира да преследва и безпокои звездите, отново отбеляза попадение. Тази седмица Виталий Седуик се опита да целуне задните части не на когото да е, а на Ким Кардашян.

Към днешна дата половинката на Кание планира да подаде не само сигнал срещу Виталий, а и да подсигури безопасността си чрез ограничителна заповед.

Дори на някои това да им изглежда забавно, ние смятаме, че преследването на жени по какъвто и да е повод е повече от долно. Нито една дама не заслужава да се чувства застрашена, когато се разхожда по улиците или изпълнява служебните си задължения.

 
Опитът на Виталий да вдигне Джиджи

Back in time

Холи Бери - адски секси на 50! Но защо е облечена в дреха, чиято мода отмина преди има няма 100 години? Бандажните рокли може би бяха хит преди време, но мислим, че жена като Холи, чиято визия винаги е перфектна, не бива да се появява с подобно облекло повече. Или поне се надяваме.

Стегнатото тяло и красивата усмивка никак не се връзват с прасковената прилепнала рокля и всички тези ленти по нея. Нали?

Пошлост или еротика?

Вивиан Уестууд представи преди дни пролетно-лятната си колекция за 2017 в рамките на парижката седмица на модата. Част от колекцията обаче, прави доста силно впечатление, а дали е положително, не смеем да твърдим. Става въпрос за прекалено буквалните изображения на женски и мъжки гениталии, които смело съпровождат колекцията - дали под формата на лилаво пенис колие, или нюд топ, носен като рокля с цветущ принт, елементите се водят унисекс и могат да се купят веднага, тъй като и Vivienne Westwood става част от тенденцията see-now-buy-now.

Партньорът на Уестууд, Андреас Кронталер, разказва недостатъчно убедително за упорито повтарящия се мотив в колекцията: "Всичко, което знам, научих от жените", а буквално грозните драсканици той нарича "еротичен гол персонализиран принт"...

И докато сме на тема „интимни части”

Саймън Коуъл взриви интернет пространството и предизвика множество дебати. Причината? Интимните му части.
В един от епизодите на X Factor този уикенд видяхме интервю със Саймън, седнал между певиците Ема Бънтън и Мелани Браун. Създателят на X Factor е разкрачил крака, като единия е сгънат на дивана. Позата създава илюзията, че от панталона се подават срамните му части. Но илюзия ли е, се питат всички?

В мрежите веднага се възползваха от забавната случка и последваха хиляди постове, подиграващи се на Коуъл: „Уау, не знаех, че Саймън толкова се вълнува от музикалните кастинги!”, бяха преобладаващите коментари.

А ние продължаваме да се питаме: Саймън, закопча ли си ципа?

От Asos малтретират служителите си?

Оплакванията срещу условията на труд при големите модни брандове не са рядкост, а отскоро и британският гигант Asos попада сред тях. Според проучване на BuzzFeed с бивши работници на фирмата, служителите са третирани като "роботи" и "роби". Сред доказателствата попадат и такива за нереалистични и стриктни часови изисквания; окуражаване на служителите да не ходят често до тоалетна, както и да не пият много вода; нечестно прекратяване на договорите заради здравословни проблеми; отказване на смени в последната минута без заплащане; натрапчиво наблюдаване на работния процес.

Служител разказва, че е бил уволнен след четиридневно отсъствие от работа вследствие на колапс, заради който е бил в болницата. "Мениджърите третират хората като роби", разказва друг настоящ служител, "Тийм лидерите препоръчват на работниците да не ползват тоалетната и да не пият вода през последния работен час, защото той бил особено важен." Сред обвиненията попадат още много други, подобни на тези, а като допълнително доказателство идват изключително ниските оценки относно работата във фабрика за Asos в сайтове за работа като indeed.com.

От британския гигант, разбира се, отхвърлят всякакви подобни обвинения, наричайки ги стари и неоснователни. Ние обаче очакваме с интерес развитието на ситуацията...

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.