Следва

ЖАН-ПОЛ ГУД снима кампанията за колаборацията KENZO x H&M

Главните модни тенденции Есен/Зима 2016/17: Стрийт стайл вдъхновения

Не малко от големите имена в модата решиха да ползват улиците на града и стилните мацки по тях за вдъхновение за колекциите си Есен/Зима 2016/17...

All fashion преди 7 години

Не малко от големите имена в модата решиха да ползват улиците на града и стилните мацки по тях за вдъхновение за колекциите си Есен/Зима 2016/17.

Из котешките пътечки в Ню Йорк, Милано, Париж и Лондон се разходиха street chic дизайни, които са по-прилежащи за градската мода, отколкото за high fashion средите.


Alexander Wang

Бомбъри, oversized анораци, рокаджийски боти, statement аксесоари, rebel топове с надписи и всякакви подобни бяха част от колекцията на Alexander Wang, който възроди рок мацката за голямата мода.


Alexander Wang


Alexander Wang

Стрийт стайл вдъхновения намерихме и в колекцията на Vetements, която бе показан на Paris Fashion Week. Там станахме свидетели на жестоката комбинация между oversized hoodie-то и високите над коляното зимни ботушки, която определено ще пробваме за градските улици, когато захладнее малко повече. При Vetements също имаше изобилие от бомбъри и готини "раздърпани" кройки.


Vetements


Vetements

Тиши за Givenchy също не пропусна street style трендът и го вкара в мистичните си, декорирани с Мандала символи, дизайни. Той пък успешно накара кадифето, за което ти говорихме ТУК, да пофлиртува с градското яке.


Givenchy

В едно сме убедени - бомбърът ще е ДРЕХАТА, която определено трябва да вкараш в редиците на фешън гардероба си, защото е хит из колекциите за Есен/Зима 2016.

На снимката горе: Vetements

А тук припомняме и останалите тенденции...
КАДИФЕ
ИЗТОК
ЖИВОТИНСКИ ПРИНТОВЕ
МЪЖКИЯТ КОСТЮМ
ЗЛАТО
ВОЕННОМОРСКИ НАСТРОЕНИЯ
АРТИСТИЧНИ КОЖИ

More All fashion