Следва

Уини Харлоу: Увереност в два цвята

Коко Роша за Balmain Hair Couture

28-годишната красавица с мистериозно излъчване е перфектна за модни кампании и е участвала в почти всяка именита, която знаем...

Други преди 7 години

28-годишната красавица с мистериозно излъчване е перфектна за модни кампании и е участвала в почти всяка именита, която знаем. Коко има и собствена линия дрехи, както и модна агенция. Но има нещо, което не е правила никога през кариерата си!



Да се боядиса руса. Близо 14 години на котешката пътечка и пред обектива Роша не е сменяла тъмния цвят на косата си, но ето, че вече може да й кажем "Добре дошла в клуба на блондинките"

Специално за новата Balmain Hair Couture Коко дръзна да стъпи на ръба и да претърпи убийствена трансформация. Ветеранката в модната индустрия вече се подвизава с късо, платинено русо каре, което й седи повече от перфектно.

Главният виновник за светлата грива на Роша е креативният директор на Balmain Hair Couture Набил Харлоу, който е прекарал цели 8 часа в опити да изсветли тъмните коси на Коко.

"През цялата си кариера съм била руса точно 3 пъти. И всеки път това е било благодарение на ПЕРУКИ. Ето, че сега наистина съм със светла коса и платиненото определено много ми допада, като цвят", признава си Роша, като допълва, че винаги е обичала да експериментира с прическите си.
 

More Други