Следва

Лагерфелд vs Кардашян: Не на показността!

Уини Харлоу: Увереност в два цвята

22-годишната мацка вече е супер известна в модните среди и снима куп кампании за големи фешън и козметични имена...

Други преди 7 години

22-годишната мацка вече е супер известна в модните среди и снима куп кампании за големи фешън и козметични имена.

Няма как да не се чували поне веднъж за Уини, която всъщност е по-популярна с това, че не крие проблемите си с витилиго и никак не се срамува от това, че кожата й е оцветена в два цвята.

Даже напротив! Младата Харлоу се опитва да окуражава почитателите си да приемат своите несъвършенства. Моделът не спира да публикува снимки по бельо и грам не се опитва да прикрие кожния си проблем с различни гримове.

"Увереността не елиминира несъвършенствата, а това, че имаш несъвършенства не значи, че не си уверен в себе си", написа наскоро Уини в личния си профил в социалната мрежа.

"Писна ми да ме наричат смела. Абсурдно е! Ако някой, който няма витилиго е уверен в себе си, то той не е смел, нали така? Защо тогава аз да съм смела? Аз съм абсолютно нормална! Като теб, като нея, като всички!", казва Харлоу в защита на това, че не крие кожните си проблеми.

Всъщност Уини попада под светлините на прожекторите още през 2014г., когато участва в риалити шоуто на Тайра Банкс America's Next Top Model. От тогава насам кариерата й върви главоломно нагоре и моделът не може да се оплаче от внимание.

Последно името на Харлоу беше забъркано с това на автомобилния състезател Люис Хамилтън. Според светските хроникьори мацката и бившият на Никол Шерцингер имат връзка, но категорично отказват да признаят това през света.


 

 

More Други