Следва

Деми Ловато се отказа от сцената

Лагерфелд vs Кардашян: Не на показността!

Както всички вече разбраха, преди дни Ким Кардашян беше държана като заложник в собствения си апартамент в Париж и бе ограбена...

Други преди 7 години

Както всички вече разбраха, преди дни Ким Кардашян беше държана като заложник в собствения си апартамент в Париж и бе ограбена.

Според информацията пищната арменка е станала жертва на the Pink Panter gang и сега от богатството й липсват бижута на стойност над 9 милиона паунда, включително и гигантският й годежен пръстен от Кание Уест.

Около обира на Ким има вече много неизвестни - защо риалити звездата е била без охрана, как нападателите са се озовали в апартамента й без да е имало насиствено влизане и как така френската полиция пусна Кардашян да се прибере в родната Америка само часове след инцидента?

Куп светски личности не пропуснаха да подкрепят брюнетката и семейството и в социалните мрежи, като изразиха неодобрението от случилото се.

Карл Лагерфелд не беше от тях!Креативният директор на модна къща Chanel обяви на всеослушание, че Кими К. сама си е виновна, защото не трябва да показва под път и над път с какви бижута разполага и в какъв лукс тъне.

"Не трябва да показваш богатството си, нито пък да парадираш с него", заяви Лагерфелд.

"Ако си толкова известна и постоянно снимаш луксозните си притежания за Instagram, то отсядаш в хотел, където има охрана и където никой не може да доближи до стаята ти", добави още известният дизайнер.

Малко след скандалните си изказвания пред медиите Карл публикува интересен кадър в социалната мрежа. На фотоса той държи лист хартия на който пише: "Миличка Ким, всички сме с теб."


Иди ги разбери тези отношения на известните!

More Други