Следва

Chanel и ластици за коса? Комбинацията възможна!

Catch the Colour - Spicy Mustard

Докато умовете ни се лутат между последните колекции ... 

All fashion преди 7 години

Докато умовете ни се лутат между последните колекции на Gucci  и Prada, бързаме да наваксаме с есенно-зимния шопинг, по който имаме още безброй неща за добавяне.

Съгласуваме с главните тенденции, директно от котешката пътечка, и стартираме бърз и сръчен тур на любимите онлайн модни дестинации. Посвещавайки се на любимото занимание - Шопинга, не бива да забравяме и цветовите трендове на сезона, които, повярвайте ни, са точно толкова важни, колкото и темите на отделните тенденции.

Според експертите в цветовите технологии Pantone, тонът на горчицата, точно както и червения, зелен и син цвят, оглавяват цветните фантазии на сезон Есен/Зима 2016/17.

Днес, прекрасно вдъхновени от топлия земен тон, правим списък на всичко най-необходимо и желано: вечерна ефирна рокля; boyish равни мокасини; задължителното пухкаво палто; бомбър от жакард и малка сатенена bucket bag.

Това, и всичко останало, разглеждаме в галерията горе>>

А тук долу вдъхваме с наслада от страхотното внушение на горчичените нюанси - топли, сгряващи, искрящи и много нежни, с едничкото условие да съхраним цвета в цялата му прелест. Вижте блясъка върху охрата в първия кадър, елегантните рюшове около рамото във втория, величественото внушение на велура, парката в горчица, абсолютно прекрасна, и отново - блясъка на кадифе в този вълшебен нюанс. Всъщност излиза, че цветът е всичко, останалото са просто подробности.  













След като шопингът е факт и можем да попълним гардероба си с дрехи в есенния цвят горчица, трябва да се подготвим и за тяхното съхраняване и запазване на цвета. И не, това вече не е непосилна и изяждаща времето ни задача, защото помощник в това ни се явяват магическите кърпички Colour Catcher.

Използвате ли ги веднъж, те ще са точно толкова незаменим помощник в пералнята машина, колкото е и омекотителят. Colour Catcher са революционни кърпички за улавяне на отделените цветове в прането. Или с други думи, слагате тъмни дънки при светлите дрехи, в пералнята добавяте кърпичка Colour Catcher и ще сте изненадани, когато извадите прането и видите, че кърпичката е поела всички цветове, а дрехите са останали непокътнати. Кърпичката реагира като магнит - улавя и задържа всички багрила, които са се разтворили във водата. Colour Catcher са истинско попадение, точно като онези готини обувки на Jimmy Choo. Попълваме си колекцията с още един must-have продукт за пране, който e откритието на сезона, пазителят на нашите дрехи.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 28 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.