Следва

Street style вдъхновения: Седмицата на модата в Милано

Chanel и ластици за коса? Комбинацията възможна!

Вчера легендарният Карл Лагерфелд представи колекцията Пролет 2017 на Chanel и категорично успя да изуми всички с модните си, а и не само, решения...

All fashion преди 7 години

Вчера легендарният Карл Лагерфелд представи колекцията Пролет 2017 на Chanel и категорично успя да изуми всички с модните си, а и не само, решения.

Ревюто на модната къща, което беше част от Paris Fashion Week, се проведе в специално направен за събитието гигантски дата център, а Карл ни представи Chanel's World Wide Web и ни въвлече в един интересен дигитален свят.

Много роботи, компютърни джаджи и подобни ни направиха огромно впечатление, но нещото което ни изуми всъщност бяха аксесоарите, които Chanel ще предлага за идната пролет.

Да, вече съвсем спокойно можем да кажем, че именитата модна къща предлага и ластичета за коса - от онези ретрото, с които си връзвахме детските опашки.

В пролетната колекция на Chanel има още очарователни малки чантичи във формата на роботчета или пък клъчове, които светят подобно на дънни платки на компютри.



Вниманието привличат и големите обици, които са "откраднали" бутоните на уокмените от едно време, както и бейзболните шапки с козирка, които вдъхновени от емблематичния сериал The Fresh Prince of Bel-Air, носехме на една страна.




 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.