Следва

Trend Report – Бретонът на 2017 – перфектен в своето несъвършенство

9 Beauty тайни от кухнята на NYFW

Чудите се как моделите от New York Fashion Week се справят с цялата суматоха и същевременно успяват да изглеждат така секси и изключително без да са се наспали достатъчно?...

Hair преди 7 години

Чудиме се как моделите от New York Fashion Week се справят с цялата суматоха и същевременно успяват да изглеждат така секси и изключително без да са се наспали достатъчно?

Е, всичко е въпрос на beauty тайни! Влизаме зад кулисите на модната седмица в NY и ви представяме нещата, без които красивите момичета от котешката пътечка просто нямаше да ги бъде!

1. Продуктът: Liftra Contour Shaper

Защо е перфектен? За церемонията по откриването на NYFW моделите получават луксозна грижа за кожата с редица продукти от Dr.Jart+. Продуктът Liftra Contour Shaper представлява ролка за лице, която запечатва блясъка и намалява подуването, защото когато участваш в подобни събития всеки ден, просто е неизбежно да нямаш някоя друга подпухналост под очите.

Как се използва? След като лицето се измие, се прилагат редица благоприятни за кожата серуми. За да се максимализира използването на подобна козметика, този уред помага за по-доброто усвояване на веществата, чрез леко търкаляне по лицето. Благодарение на него продуктите по-добре проникват в кожата.

2. Продуктът: Dinoplatz Escalator Mascara

Защо е перфектен? Едно от качествата на този продукт е, че можем да регулираме дължината на четката. Дългите четки създават много по-добър обем, докато късите сгъстяват миглите.


Как се използва? Регулираме продукта към предпочитаната дължина и нанасяме от корена към върха. Повтаряме няколко пъти и сме готови.

3. Продуктът: Durilaq Gel Effect Lacquer

Защо е перфектен? Това е първият по рода си "5 free" гел лак, който не съдържа вредни съставки като толуол, камфор или смола. А може би най-хубавото на този продукт е, че макар да е гел, не е необходимо ноктите да се изпичат.


Как се използва? Нанасяме един слой и оставяме да изсъхне. След това нанасяме цвета, който сме избрали и добавяме топ лак за допълнителен блясък.

Най-добрият начин да завършим прическата си

4. Продуктът: Strong Finish Hair Spray

Защо е перфектен? Фризьорите от NYFW съветват да използваме този нов спрей, тъй като държи здрава текстурата на косата. Освен това прическата ни е свежа, здрава и устойчива на силния вятър.

Как се използва? След като оформим косата си, използваме малко количество, с което фиксираме желаната форма.

Най - предпочитаното червило за сезона

5. Продуктът: Lust 004 Lipstick in Blood 2
Защо е перфектен? Е, знаем, че не е необходимо да ви обясняваме защо продукт създаден от гримьора Пат МакГрат е перфектен. Но все пак, за да ви уверим, че е той е наистина страхотен ще ви кажем, че тъмните червени и златисти устни са просто убийствени.

Как се използва? Нанасяме тъмен цвят върху хидратирани и чисти устни. Попиваме и почистваме излишното количество с помощта на кърпичка и прецизно оформяме устните. След това нанасяме блясък, като комбинираме гланц със златни пигменти и с леки потупвания завършваме грима.

Очната линия



6. Продуктът: Chromaline in Marine Ultra
Защо е перфектен? Тази малка опаковка може да направи чудеса. С очертаване на клепачите създаваме магнетичен поглед, който може да запълним или оставим по този начин.


Как се използва? Потапяме връхчетата на четката в продукта. Ако искаме да запазим нещата по-прости, оставяме клепачите очертани.

Най-доброто лечение за косата



 7. Продуктът: Damage Remedy Split End Repair

Защо е перфектен? Край на цъфтежа, край на омазнената коса. Този продукт се използва от фризьорите, за да може косата на моделите да блести на подиума абсолютно всеки ден.


Как се използва? С помощта на пръстите си нанасяме продукта в краищата на косата. Оформяме косата както обикновено и след това за допълнителен блясък добавяме продукт за защита, за да запечатаме желаната форма.

Лакът за нокти

8. Продуктът: Chain Reaction

Защо е перфектен? В последните месеци хромираните нокти се превръщат в тенденция. Много жени търсят "блестящия ефект". В тази малка тубичка можем да намерим течното сребро, от което имаме нужда.

Как се използва? Нанасяме лак основа на ноктите и ги оставяме да изсъхнат. След това нанасяме сребристия цвят и завършваме с топ лак за допълнителен блясък.

Най-странното и полезно червило

9. Продуктът: Lip Color Loaded Bolds in Wickedly White

Защо е перфектен? White червилото е на път да се превърне в неизменна част от нашия beauty несесер. В комбинация с любимото ни червило, подчертава блясъка върху устните, очите, бузите.


Как се използва? За да получим същия вид като в шоуто на Zimmermann, нанасяме nude-червило на устните си, след което нанасяме бялото червило в средата на долната и горната устна.

More Hair